Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Palaplast

Βανάκι Σύνδεσμος Φις

rating

0,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,28€

Το Βανάκι Σύνδεσμος Φις τις Palaplast χρησιμοποιείται για την διακοπή της ροής του νερού σε έναν σωλήνα.  Κατασκευασμένο από πλαστικό, πολυακετάλη (POM) και NBR, με κόκκινο χρώμα χερούλι που ..

Σέλα Συρταρωτή Μονή

rating

0,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,6€

Η Μονή Συρταρωτή Σέλα της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με έναν σωλήνα μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψης σε ένα δίκτυο άρδευσης.Οι Σέλες κατασκε..

Σύνδεσμος Φις

rating

0,03€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,03€

Ο Σύνδεσμος Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγρ..

Σωληνάκι Φ4 PE 100m

rating

9,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,3€

Το Σωληνάκι PE Φ4  χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σταλάκτες.Κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο για ευκολία στην χρήση και στην τοποθέτηση, με προστασία UV προστασία από τον ήλιο. Η διάμε..

Φίλτρο Σίτας Μικρό 1"

rating

2,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,9€

Το Φίλτρο Γραμμης με Μικρή Σίτα 1¨ της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλί..

Βανάκι Νίπελ Αρσενικό-Φις

rating

0,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,37€

Το Βανάκι Νιπελ-Φις τις Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμός μεταξύ εξαρτήματος (σέλλα, ταφ κ.α.) με θηλυκό σπείρωμα και του σωλήνα, ως διακόπτης  της ροής του νερού.  Κατ..

Σέλα Συρταρωτή Διπλή

rating

2,83€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,28€

Η Διπλή Συρταρωτή Σέλα της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με δύο σωλήνες μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψεων σε ένα δίκτυο άρδευσης.Οι Σέλες κατασ..

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Bubbler 0-140 Lit/h

rating

0,09€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,07€

O Ρυθμιζόμενος Καρφωτός Σταλάκτης Bubbler της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-140 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar. Τοποθετ..

Σύνδεσμος Συστολικός Φις

rating

0,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,04€

Ο Συστολικός Σύνδεσμος Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων διαφορετικής διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρό..

Σωληνάκι Φ6 PE 100m

rating

12,02€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,69€

Το Σωληνάκι PE Φ6 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σταλάκτες ή μικροεκτοξευτήρες.Κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο για ευκολία στην χρήση και στην τοποθέτηση, με προστασία UV προ..

Βανάκι Νίπελ Αρσενικό-Ρακόρ Lock

rating

0,63€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,51€

Το Βανάκι Νιπελ-Lock τις Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ εξαρτήματος (σέλλα, ταφ κ.α.) με θηλυκό σπείρωμα και του σωλήνα, ως διακόπτης  της ροής του νερού.  Κα..

Γωνία Φις

rating

0,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,06€

Η Γωνία Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος υπό γωνία, μεταξύ δύο σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και πρ..

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Στρύμων 0-100 Lit/h

rating

0,09€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,07€

O Ρυθμιζόμενος Καρφωτός Σταλάκτης Στρύμων της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-100 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar. Τοποθετεί..

Σωληνάκι Φ6 PVC 100m

rating

12,02€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,69€

Το Σωληνάκι PVC (μαλακό) Φ6 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σταλάκτες ή μικροεκτοξευτήρες.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και στην τοποθέτηση, με προστασία..

Σωληνάκι Φ7 PVC 100m

rating

16€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,9€

Το Σωληνάκι PVC (μαλακό) Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σταλάκτες ή μικροεκτοξευτήρες.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και στην τοποθέτηση, με προστασία..

Σωληνάκι Φ7X30cm Κομπλέ

rating

0,1€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,08€

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρας.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και την τοποθέτηση κα..

Βανάκι Πιπέτα Φις

rating

0,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,37€

Το Βανάκι Πιπέτα Φις τις Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση της γραμμής ποτίσματος με την κεντρική σωλήνα, με την δυνατότητα διακοπής  της ροής του νερού. Κατασκευασμένο από πλαστικό,..

Σέλα με Βίδα Μεγάλων Παροχών

rating

1,7€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,37€

Η Σέλα με Βίδα Μεγάλων Παροχών της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με έναν σωλήνα μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψης σε ένα δίκτυο άρδευσης.Οι Σέλε..

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Αδρας 0-70 Lit/h

rating

0,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,04€

O Ρυθμιζόμενος Καρφωτός Σταλάκτης Αρδας της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών, γλαστρών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-70 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar..

Ταφ Φις

rating

0,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,04€

Το Ταφ Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ τριών σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφέ..

Φίλτρο Σίτας 1 1/4" Special με Βανάκι

rating

4,1€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,31€

Το Φίλτρο Γραμμης Special 1 1/4¨ με βανάκι καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας..

Σωληνάκι Φ7X60cm Κομπλέ

rating

0,14€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,11€

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρας.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και..

Μαστός Πλαστικός

rating

0,08€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,07€

Ο Πλαστικός Μαστός χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο θηλυκών σπειρωμάτων σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνιά, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένος από πολυπροπυλένιο (PP) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυ..

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Αδρας με Λόγχη 0-70 Lit/h

rating

0,2€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,16€

O Ρυθμιζόμενος  Σταλάκτης Αρδας με Λόγχη της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών, γλαστρών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-70 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar..

Ταφ Συστολικό Φις

rating

0,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,1€

Το Ταφ Συστολικό Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ τριών σωλήνων διαφορετικής διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυ..

Σύνδεσμος Ασφαλείας

rating

0,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,06€

Ο Σύνδεσμος Ασφαλείας της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδ..

σωληνάκια

Σωληνάκι Φ7X100cm Κομπλέ

rating

0,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,15€

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρα.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και ..

σωληνάκια

Σωληνάκι Φ7X150cm Κομπλέ

rating

0,27€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,22€

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρας.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και..

Μαστός Συστολικός Πλαστικός

rating

0,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,09€

Ο Συστολικός Πλαστικός Μαστός χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο θηλυκών σπειρωμάτων με διαφορετική διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, ταφ κ.α.  Κατασκευασμένος από πολυπροπυλένιο (..

Πιπέτα Φις

rating

0,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,05€

Η Πιπέτα Φις της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση της γραμμής ποτίσματος με σωλήνα.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Σχεδιασμένο με ειδικό Φ..

Εμφάνιση 1 έως 30 από 92 (4 Σελ.)