Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Palaplast

Βανάκι Σύνδεσμος Φις

rating

0,42€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,34€

Το Βανάκι Σύνδεσμος Φις τις Palaplast χρησιμοποιείται για την διακοπή της ροής του νερού σε έναν σωλήνα.  Κατασκευασμένο από πλαστικό, πολυακετάλη (POM) και NBR, με κόκκινο χρώμα χερούλι που ..

Σέλα Συρταρωτή Μονή

rating

0,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,72€

Η Μονή Συρταρωτή Σέλα της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με έναν σωλήνα μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψης σε ένα δίκτυο άρδευσης.Οι Σέλες κατασκε..

Σύνδεσμος Φις

rating

0,05€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,04€

Ο Σύνδεσμος Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγρ..

Φίλτρο Σίτας Μικρό 1"

rating

2,8€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,26€

Το Φίλτρο Γραμμης με Μικρή Σίτα 1¨ της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλί..

Βανάκι Νίπελ Αρσενικό-Φις

rating

0,55€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,44€

Το Βανάκι Νιπελ-Φις τις Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμός μεταξύ εξαρτήματος (σέλλα, ταφ κ.α.) με θηλυκό σπείρωμα και του σωλήνα, ως διακόπτης  της ροής του νερού.  Κατ..

Σέλα Συρταρωτή Διπλή

rating

3,4€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,74€

Η Διπλή Συρταρωτή Σέλα της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με δύο σωλήνες μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψεων σε ένα δίκτυο άρδευσης.Οι Σέλες κατασ..

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Bubbler 0-140 Lit/h

rating

0,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,09€

O Ρυθμιζόμενος Καρφωτός Σταλάκτης Bubbler της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-140 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar. Τοποθετ..

Σύνδεσμος Συστολικός Φις

rating

0,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,05€

Ο Συστολικός Σύνδεσμος Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων διαφορετικής διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρό..

Βανάκι Νίπελ Αρσενικό-Ρακόρ Lock

rating

0,77€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,62€

Το Βανάκι Νιπελ-Lock τις Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ εξαρτήματος (σέλλα, ταφ κ.α.) με θηλυκό σπείρωμα και του σωλήνα, ως διακόπτης  της ροής του νερού.  Κα..

Γωνία Φις

rating

0,09€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,07€

Η Γωνία Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος υπό γωνία, μεταξύ δύο σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και πρ..

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Στρύμων 0-100 Lit/h

rating

0,1€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,08€

O Ρυθμιζόμενος Καρφωτός Σταλάκτης Στρύμων της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-100 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar. Τοποθετεί..

Σωληνάκι Φ4 PE 100m

rating

12€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Το Σωληνάκι PE Φ4  χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σταλάκτες.Κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο για ευκολία στην χρήση και στην τοποθέτηση, με προστασία UV προστασία από τον ήλιο. Η διάμε..

Σωληνάκι Φ6 PVC 100m

rating

13,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,94€

Το Σωληνάκι PVC (μαλακό) Φ6 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σταλάκτες ή μικροεκτοξευτήρες.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και στην τοποθέτηση, με προστασία..

Βανάκι Πιπέτα Φις

rating

0,56€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,45€

Το Βανάκι Πιπέτα Φις τις Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση της γραμμής ποτίσματος με την κεντρική σωλήνα, με την δυνατότητα διακοπής  της ροής του νερού. Κατασκευασμένο από πλαστικό,..

Σέλα με Βίδα Μεγάλων Παροχών

rating

2,03€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,64€

Η Σέλα με Βίδα Μεγάλων Παροχών της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με έναν σωλήνα μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψης σε ένα δίκτυο άρδευσης.Οι Σέλε..

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Αρδας 0-70 Lit/h

rating

0,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,04€

O Ρυθμιζόμενος Καρφωτός Σταλάκτης Αρδας της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών, γλαστρών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-70 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar..

Σωληνάκι Φ6 PE 100m

rating

13,57€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,94€

Το Σωληνάκι PE Φ6 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σταλάκτες ή μικροεκτοξευτήρες.Κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο για ευκολία στην χρήση και στην τοποθέτηση, με προστασία UV προ..

Σωληνάκι Φ7 PVC 100m

rating

24,6€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,84€

Το Σωληνάκι PVC (μαλακό) Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σταλάκτες ή μικροεκτοξευτήρες.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και στην τοποθέτηση, με προστασία..

Ταφ Φις

rating

0,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,05€

Το Ταφ Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ τριών σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφέ..

σωληνάκια

Σωληνάκι Φ7X100cm Κομπλέ

rating

0,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,21€

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρα.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και ..

σωληνάκια

Σωληνάκι Φ7X150cm Κομπλέ

rating

0,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,26€

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρας.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και..

Σωληνάκι Φ7X30cm Κομπλέ

rating

0,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,1€

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρας.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και την τοποθέτηση κα..

Σωληνάκι Φ7X60cm Κομπλέ

rating

0,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,15€

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρας.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και..

Μαστός Πλαστικός

rating

0,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,09€

Ο Πλαστικός Μαστός χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο θηλυκών σπειρωμάτων σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνιά, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένος από πολυπροπυλένιο (PP) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυ..

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Αδρας με Λόγχη 0-70 Lit/h

rating

0,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,2€

O Ρυθμιζόμενος  Σταλάκτης Αρδας με Λόγχη της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών, γλαστρών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-70 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar..

Ταφ Συστολικό Φις

rating

0,15€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,12€

Το Ταφ Συστολικό Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ τριών σωλήνων διαφορετικής διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυ..

Σύνδεσμος Ασφαλείας

rating

0,09€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,07€

Ο Σύνδεσμος Ασφαλείας της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδ..

Σωληνάκι Φ7X200cm Κομπλέ

rating

0,47€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,38€

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρας.Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και..

Μαστός Συστολικός Πλαστικός

rating

0,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,1€

Ο Συστολικός Πλαστικός Μαστός χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο θηλυκών σπειρωμάτων με διαφορετική διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, ταφ κ.α.  Κατασκευασμένος από πολυπροπυλένιο (..

Πιπέτα Φις

rating

0,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,1€

Η Πιπέτα Φις της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση της γραμμής ποτίσματος με σωλήνα.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Σχεδιασμένο με ειδικό Φ..

Ρακόρ Αρσενικό Lock

rating

0,31€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,25€

Το Αρσενικό Ρακόρ Lock της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ μαλακού σωλήνα πολυαιθυλενίου και εξαρτήματος (κρουνός, βάνα, ταφ, μουφα, κλπ).Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σ..

Σταλάκτης Νέστος Palaplast

rating

0,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,09€

Ο Καρφωτός Σταλάκτης Νέστος της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων θάμνων, λουλουδιών, γλαστρών κ.α. Mε δυνατότητα παροχών 6 (κόκκινος), 16(Μωβ), 24 (Μπλε), 32(Γκρί) lit/h και πίεση λ..

Εκτοξευτήρας Ρυθμιζόμενος Apollon Super Palaplast

rating

4€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Εκτοξευτήρας Κρουστικός Ρυθμιζόμενου Κύκλου Apollon Super της Palaplast για την άρδευση υπαίθρων καλλιεργειών σε μεσαίες αποστάσεις. Σώμα κατασκευασμένο από πλαστικό με 1/2¨ αρσενικό σπείρωμα, μ..

Πιπέτα Ασφαλείας

rating

0,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,2€

Η Πιπέτα Ασφαλείας της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση της γραμμής ποτίσματος με την κεντρική σωλήνα.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Σχεδια..

Μούφα Πλαστική

rating

0,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,28€

Η Πλαστική Μούφα χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο αρσενικών σπειρωμάτων σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, ταφ κ.α.  Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο (PP) σύμφωνα με τα διεθνή πρό..

Πιπέτα Ταινίας Φ17

rating

0,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,2€

Η Πιπέτα Ταινίας Φ17 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση της γραμμής ποτίσματος με σωλήνα.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Σχεδιασμένο με Φι..

Σύνδεσμος Ρακόρ Lock

rating

0,47€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,38€

Ο Σύνδεσμος Ρακόρ Lock της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Αποτελ..

Σύνδεσμος Ταινίας Φ17

rating

0,2€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,16€

Ο Σύνδεσμος Ταινίας Φ17 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και π..

Τάπα Φις

rating

0,02€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,02€

Η Τάπα Φις της Palaplast χρησιμοποιείται για το κλείσιμο οπών στους σωλήνες άρδευσης. Κατασκευασμένες από πλαστικό οι τάπες έχουν τυφλή προεξοχή τύπου φις που εφαρμόζεται στην ανοικτή οπή και δ..

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 1 1/2¨με Βανάκι

rating

11,45€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,23€

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 1 1/2¨ με βανάκι καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότ..

Γωνία Ρακόρ Αρσενικό Lock

rating

0,62€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,5€

Η Γωνία Αρσενικό Ρακόρ Lock της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος σε γωνία μεταξύ μαλακού σωλήνα πολυαιθυλενίου και εξαρτήματος (κρουνός, βάνα, ταφ, μουφα, κλπ).Κατασκευάζετε από πολυπ..

Λόγχη Κόκκινη 40cm Φ8 Palaplast

rating

0,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,21€

Η Κόκκινη Λόγχη  40cm της Palaplast χρησιμοποιείται για την στήριξη τον μικρο-εκτοξευτήρων σε περίπτωση ύψωσης του λίγο πιο ψηλά από το έδαφος.Κατασκευασμένο από πλαστικό, διαμέτρου Φ8(mm) και με..

Μούφα Πλαστική Συστολική

rating

0,33€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,27€

Η Συστολική Πλαστική Μούφα χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο αρσενικών σπειρωμάτων με διαφορετική διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο ..

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 2¨με Βανάκι

rating

16,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 13€

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 2¨ με βανάκι καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας..

Γωνία Σύνδεσμος Ρακόρ Lock

rating

0,62€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,5€

Η Γωνία Σύνδεσμος Ρακόρ Lock της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος σε γωνία  μεταξύ δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και..

Ταφ Θηλυκό Πλαστικό

rating

0,84€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,68€

Το Θηλυκό Πλαστικό Ταφ χρησιμοποιείται για την σύνδεση τριών αρσενικών σπειρωμάτων με ίδια διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, μαστός κ.α., αλλά και την δημιουργία παροχών ή την σύνδεση μεταξύ..

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 2¨Hydro Spin Palaplast

rating

108€ Χωρίς ΦΠΑ: 87,1€

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 2¨ Hydro Spin με βανάκι καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια.  Κατασκευασμένο ..

Υποδοχή

rating

0,03€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,02€

Η υποδοχή της Palaplast χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση αρσενικού νίπελ ή σωληνάκι με νίπελ πάνω σε σωλήνα. Κατασκευασμένο από πλαστικό,  φις από την μια μεριά και θηλυκή υποδοχή από τη..

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 2¨Hydro Spin Super Palaplast

rating

135€ Χωρίς ΦΠΑ: 108,87€

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 2¨ Hydro Spin με βανάκι καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια.  Κατασκευασμένο ..

Μικροεκτοξευτήρας Super Τζετ

rating

0,13€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,1€

Ο Μίκρο-εκτοξευτήρας Σούπερ Τζετ της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση υπαίθριων καλλιεργειών  με πλήρη κάλυψη, όπως Πατάτα, αλλά και στην δενδροκομία ή για καταιονισμό στα θερμοκήπια. Η..

Τάπα Υποδοχής

rating

0,03€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,02€

Η Τάπα υποδοχής της Palaplast χρησιμοποιείται για το κλείσιμο υποδοχών.  Κατασκευασμένες από πλαστικό οι τάπες έχουν τυφλή προεξοχή αρσενική που εφαρμόζεται στην υποδοχή και δεν αφήνει τ..

Ταφ Αρσενικό Πλαστικό

rating

0,24€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,19€

Το Αρσενικό Πλαστικό Ταφ χρησιμοποιείται για την σύνδεση τριών θηλυκών σπειρωμάτων με ίδια διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, μούφα κ.α., αλλά και την δημιουργία παροχών ή την σύνδεση μεταξύ του..

Ταφ Αρσενικό Ρακόρ Lock

rating

0,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,53€

Το Ταφ Αρσενικό Ρακόρ Lock της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου και εξαρτήματος (κρουνός, βάνα, ταφ, μουφα, κλπ).Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP ..

Φίλτρο Σίτας 3¨Proteas Palaplast

rating

118,74€ Χωρίς ΦΠΑ: 95,76€

Το Φίλτρο Σίτας 3¨ Proteas με βάνα καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα και οργανικά σωματίδια.  Κατασκευασμένο από πρ..

Γωνία Θηλυκή Πλαστική

rating

0,68€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,55€

Η Πλαστική Θηλυκή Γωνία χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο αρσενικών σπειρωμάτων σε γωνία 90° για  εξαρτήματα όπως βάνα, μαστό, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο (PP) σύ..

Λήψη

rating

0,03€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,03€

Η λήψη της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σωληνάκι μικρότερης διαμέτρου. Η λήψη είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και οι δύο τις άκρες έχουν φις ίδιας διαμέτρου ή διαφορετι..

Λόγχη Στήριξης 3-7mm

rating

0,07€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,06€

Η λόγχη στήριξης 3-7mm της Palaplast χρησιμοποιείται για την στήριξη στο έδαφος μικρών σωλήνων.Κατασκευασμένη από πλαστικό, μαύρου χρώματος με αιχμηρή άκρη για ευκολία στην τοποθέτηση του. Με τέσσερις..

Μικροεκτοξευτήρας Special Τζετ

rating

0,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,1€

Ο Μίκρο-εκτοξευτήρας Σπέσιαλ Τζετ της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση υπαίθριων καλλιεργειών  με πλήρη κάλυψη, όπως Πατάτα, αλλά και στην δενδροκομία ή για καταιονισμό στα θερμοκήπια. ..

Ταφ Σύνδεσμος Ρακόρ Lock

rating

0,77€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,62€

Ο Ταφ Σύνδεσμος Ρακόρ Lock της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ τριών σωλήνων πολυαιθυλενίου.Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. ..

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Δίσκων 2¨ Typhoon Palaplast

rating

120,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 96,78€

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Δίσκων 2¨ Typhoon με βάνα καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια.  Κατασκευασμένο από π..

Γωνία Αρσενική Πλαστική

rating

0,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,18€

Η Πλαστική Αρσενική Γωνία χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο θηλυκών σπειρωμάτων σε γωνία 90° για  εξαρτήματα όπως βάνα, μαστό, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο (PP) σύ..

Μικροεκτοξευτήρας Special Σπρέι-Μισού Κύκλου

rating

0,22€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,18€

Μικροεκτοξευτήρας Σπέσιαλ Σπρέι μισού κύκλου της Palaplast για την άρδευση με τεχνητή βροχή αλλά σε 180ο. Κατασκευασμένο από πλαστικό, με παροχή 105 litr/h (μπλε) και Διάμετρο διαβροχής 4m. Η είσο..

Ρακόρ Αρσενικό 10ΑΤΜ

rating

0,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,49€

Το Αρσενικό Κοχλιωτό Ρακόρ χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας πολυαιθυλενίου και εξαρτήματος (κρουνός, βάνα, ταφ, μουφα, κλπ).Με αντοχή στην πίεση έως 10 bar, περιλαμβάνει ισχυρό ά..

Σύνδεσμος Φις Φ7

rating

0,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,03€

Ο Σύνδεσμος Φις Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα με σωληνάκι ίδιας διαμέτρου. Ο Σύνδεσμος είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και οι δύο τις άκρες έχουν φις ίδιας ..

Ταφ με Ρακόρ και Υποδοχή 1/2" για Αγωγιμόμετρο-PHμετρο Ροής

rating

10,9€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,79€

Το ταφ με ρακορ χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση σε σωλήνα PE του αισθητηρίου 1/2" για τα αγωγιμόμετρα και Phμετρα ροής της Hanna.Αποτελείται από 2 αρσενικά κοχλιωτά ρακόρ 10 bar και ένα ταφ γαλβανι..

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Δίσκων 2¨ Typhoon Super Palaplast

rating

148,8€ Χωρίς ΦΠΑ: 120€

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Δίσκων 2¨ Typhoon Super με βάνα καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια.  Κατασκευασμένο..

Γωνία Αρσενική-Θηλυκή Πλαστική 1"

rating

0,68€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,55€

Η Πλαστική Αρσενική-Θηλυκή Γωνία χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο ίδιας σπειρωμάτων σε γωνία 90° για  εξαρτήματα όπως βάνα, μαστό, ταφ κ.α.   Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο (P..

Μικροεκτοξευτήρας Super Μπεκ

rating

0,26€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,21€

Μικροεκτοξευτήρας Σουπερ Μπεκ της Palaplast για την άρδευση στη δενδροκομία και τον κήπο. Διάμετρος διαβροχής 5m και παροχή 160, 200 κ’ 250 lit/h. Κατασκευασμένο από πλαστικό, με καπάκι προστασίας ..

Σύνδεσμος Ρακόρ 10ΑΤΜ

rating

0,89€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,72€

Ο Σύνδεσμος Κοχλιωτός Ρακόρ χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου PE.Με αντοχή στην πίεση έως 10 bar, περιλαμβάνει ισχυρό άγκιστρο συγκράτησης της σωλήνας και εσωτε..

Ταφ Φις Φ6

rating

0,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,05€

Το Ταφ Φις Φ6 της Palaplast  χρησιμοποιείται για την σύνδεση σωλήνα άρδευσης με 2 μικρότερων  σωλήνων. Το ταφ είναι κατασκευασμένο πλαστικό και έχει τρεις φις προεξοχές, μια στην μέση..

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Δίσκων 3¨ Typhoon Palaplast

rating

166€ Χωρίς ΦΠΑ: 133,87€

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Δίσκων 3¨ Typhoon με βάνα καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια.  Κατασκευασμένο από π..

Κρεμάστρα Λαστίχου Palaplast

rating

3,7€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

Η Κρεμάστρα λάστιχου της Palaplast χρησιμοποιείται για το τύλιγμα και την αποθήκευση  λάστιχου στον κήπο, την κατοικία κ.λ.π..Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό τόσο στο βάρος όσο και στην ηλι..

Μικροεκτοξευτήρας Μίνι Σπρέι - Μισού Κύκλου

rating

0,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,03€

Μικροεκτοξευτήρας Μίνι Σπρέι μισού κύκλου 180ο  της Palaplast για την άρδευση στη δενδροκομία και τον κήπο. Διάμετρος διαβροχής 2.5m και παροχή 60, 90, 120, 160 lit/h. Κατασκευασμένο από ..

Σύνδεσμος Αρσενικός Φ6

rating

0,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,03€

Ο Αρσενικός Σύνδεσμος Φ6 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο θηλυκών νίπελ Φ6 όπως η υποδοχή με μικροεκτοξευτήρες κ.α.Ο αρσενικός σύνδεσμος είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και οι δύ..

Συστολή Αμερικής Πλαστική Αρσενική-Θηλυκή

rating

0,36€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,29€

Η Πλαστική Συστολή Αμερικής χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο  σπειρωμάτων με διαφορετική διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, ταφ κ.α. ή για την μείωση ή την αύξηση της διάστασης ενός σ..

Συστολικός Σύνδεσμος Ρακόρ 10ΑΤΜ

rating

1,87€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,5€

Ο Συστολικός Σύνδεσμος Κοχλιωτός Ρακόρ χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου PE με διαφορετική διατομή.Με αντοχή στην πίεση έως 10 bar, περιλαμβάνει ισχυρό άγκιστρο..

Γωνία Ρακόρ Αρσενικό 10ΑΤΜ

rating

1,19€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,96€

Η Γωνία  Αρσενικό Ρακόρ χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ γωνίας πολυαιθυλενίου και εξαρτήματος (κρουνός, βάνα, ταφ, μούφα, κλπ)Με αντοχή στην πίεση έως 10 bar, περιλαμβάνει ισχυρό ά..

Διαστολή Αμερικής Πλαστική Αρσενική-Θηλυκή

rating

0,47€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,38€

Η Πλαστική Συστολή Αμερικής χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο  σπειρωμάτων με διαφορετική διάσταση σε εξαρτήματα όπως βάνα, γωνία, ταφ κ.α. ή για την μείωση ή την αύξηση της διάστασης ενός σ..

Μικροεκτοξευτήρας Μίνι Σπρέι

rating

0,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,03€

Μικροεκτοξευτήρας Μίνι Σπρέι ολόκληρου κύκλου 360ο  της Palaplast για την άρδευση στη δενδροκομία και τον κήπο. Διάμετρος διαβροχής 2.5m και παροχή 60, 90, 120, 160 lit/h. Κατασκευασμένο από ..

Σύνδεσμος Θηλυκός Φ6

rating

0,03€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,03€

Ο Θηλυκός Σύνδεσμος Φ6 της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση δύο αρσενικών νίπελ Φ6. Ο θηλυκός σύνδεσμος είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και οι δύο τις άκρες του είναι ίδιας διαμέτρο..

Γωνία Σύνδεσμος Ρακόρ 10ΑΤΜ

rating

1,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,16€

Η Γωνία Σύνδεσμος Κοχλιωτός Ρακόρ χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος σε γωνία μεταξύ δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου PE.Με αντοχή στην πίεση έως 10 bar, περιλαμβάνει ισχυρό άγκιστρο συγκράτησης της σω..

Νίπελ με Πατούρα

rating

0,02€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,02€

Το Νιπελ με Πατούρα χρησιμοποιείται για την δημιουργία αρσενικού νίπελ πάνω στον σωλήνα. Το νίπελ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, όπου στην μία μεριά έχει φις για την τοποθέτηση πάνω σε μαλα..

Τάπα Αρσενική

rating

0,11€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,09€

Η Αρσενική Πλαστική Τάπα χρησιμοποιείται για το κλείσιμο εξαρτημάτων με θηλυκό σπείρωμα.    Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο (PP) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Με..

Μπεκ Υδρονέφωσης 40litr/h

rating

0,14€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,11€

Το Μπεκ Yδρονέφωσης της Palaplast χρησιμοποιείτε για τον δροσισμό θερμοκηπίων ή άλλων κλειστών χώρων αλλά και για την άρδευση ή το φύτρωμα φυτωρίων. Πάρέχει νέφος με πολύ μικρά σταγονίδια λόγω του ..

Νίπελ χωρίς Πατούρα

rating

0,02€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,02€

Το Νιπελ Χωρίς Πατούρα χρησιμοποιείται για την δημιουργία αρσενικού νίπελ στην άκρη στο σωληνάκι Φ7. Το νίπελ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, όπου στην μία μεριά έχει φις για την τοποθέτηση ..

Τάπα Θηλυκή

rating

0,12€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,1€

Η Θηλυκή Πλαστική Τάπα χρησιμοποιείται για το κλείσιμο εξαρτημάτων με αρσενικό σπείρωμα.    Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο (PP) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Με..

Ταφ Ρακόρ Αρσενικό 10ΑΤΜ

rating

1,7€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,37€

Το Ταφ  Αρσενικό Ρακόρ χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου και εξαρτήματος στην μέση (κρουνός, βάνα, ταφ, μούφα, κλπ)Με αντοχή στην πίεση έως 10 bar, περιλαμ..

Διόφθαλμο

rating

0,06€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,05€

Το Πλαστικό Διόφθαλμο χρησιμοποιείται ως τερματικό εξάρτημα στην άκρη του σωλήνα.Κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο (PP), με  διαθέσιμες διατομές είναι Φ16, Φ20 και Φ25,  η μέγιστη πίεση λειτ..

Καντάλ

rating

0,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,03€

Το Καντάλ χρησιμοποιείται για να συνδέει ένα μικροεκτοξευτήρα με αρσενικό νίπελ και το σωληνάκι κομπλέ με νίπελ, όπως επίσης και για την στήριξη τους πάνω σε λόγχη.Το καντάλ είναι κατασκευασμένο απ..

Ταφ Σύνδεσμος Ρακόρ 10ΑΤΜ

rating

1,95€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,57€

Ο Ταφ Σύνδεσμος Κοχλιωτός Ρακόρ χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ τριών σωλήνων πολυαιθυλενίου PE.Με αντοχή στην πίεση έως 10 bar, περιλαμβάνει ισχυρό άγκιστρο συγκράτησης της σωλήνας και..

Εμφάνιση 1 έως 90 από 96 (2 Σελ.)