Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ταφ Συστολικό Φις

  • Κωδικός Προϊόντος: 4723

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,15€

Περιγραφή

Το Ταφ Συστολικό Φις της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ τριών σωλήνων διαφορετικής διαμέτρου πολυαιθυλενίου.


Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Σχεδιασμένο με ειδικό Φις που δύσκολα αποσυναρμολογείται από τον σωλήνα με την πίεση. Οι διαθέσιμες διατομές είναι Φ20ΧΦ16ΧΦ20, Φ25ΧΦ16ΧΦ25 και Φ25ΧΦ20ΧΦ25. H μέγιστη πίεση λειτουργίας είναι τα 6 bar, ενώ έχει UV προστασία για την ηλιακή ακτινοβολία.


Το Ταφ  αποτελεί ιδανική και οικονομική λύση σε αρδευτικά δίκτυα με μαλακούς σωλήνες, με γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και άριστη στεγάνωση.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ

Ταφ Συστολικό Φις

Υλικό Κατασκευής PP

Σύνδεσμος Μεταξύ Τριών Σωλήνων

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 6 bar

Διατομές από Φ16-Φ25

Χρώμα Μαύρο

Εύκολο στην Τοποθέτηση

Ηλιακή Προστασία UV

Προέλευση Ελλάδα

  • Τα Ταφ Φις πλεονεκτούν λόγω του χαμηλού κόστους και της γρήγορης και εύκολης τοποθέτησης του.
  • Σε περίπτωση αποσυναρμολόγησης από το σωλήνα λόγω υψηλής πίεσης χρησιμοποιήστε σφιγκτήρες ή δεματικά ή τοποθετήστε εξαρχής συνδέσμους με σύστημα ρακόρ Lock.

Είδαν επίσης