Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σύνδεσμος Ασφαλείας

  • Κωδικός Προϊόντος: 4751

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,09€

Περιγραφή

Ο Σύνδεσμος Ασφαλείας της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ δύο σωλήνων ίδιας διαμέτρου πολυαιθυλενίου.


Κατασκευάζεται από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Σχεδιασμένο με ειδικό Φις που δύσκολα αποσυναρμολογείται από τον σωλήνα με την πίεση. Οι διαθέσιμες διατομές είναι Φ16ΧΦ16 και Φ20ΧΦ20. H μέγιστη πίεση λειτουργίας είναι τα 6 bar, ενώ έχει UV προστασία για την ηλιακή ακτινοβολία.


Εκτός από το φις ο σύνδεσμος έχει δύο ειδικά διαμορφωμένα δακτυλίδια με κωνική βάση που συμβάλουν στην αντοχή του στην υψηλή πίεση. Τοποθετώντας την σωλήνα στον σύνδεσμο τα δακτυλίδια μετατοπίζονται ελαφρώς μπροστά και όταν μπει σε λειτουργία το δίκτυο και αυξηθεί η πίεση τα δακτυλίδια κρατάνε την σωλήνα και δεν αποσυνδέεται.


Ο Σύνδεσμος  αποτελεί ιδανική και οικονομική λύση σε αρδευτικά δίκτυα με μαλακούς σωλήνες, με γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και άριστη στεγάνωση.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ

 

Σύνδεσμος Ασφαλείας

Υλικό Κατασκευής PP

Σύνδεσμος Μεταξύ Σωλήνων

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 6 bar

Διατομές από Φ16-Φ20

Χρώμα Μαύρο

Εύκολο στην Τοποθέτηση

Ηλιακή Προστασία UV

Προέλευση Ελλάδα

  • Οι σύνδεσμοι Φις πλεονεκτούν λόγω του χαμηλού κόστους και της γρήγορης και εύκολης τοποθέτησης του.
  • Οι συνδεσμοι είνια αρκετά αποτελεσματικοί σε μαλακούς σωλήνες και ιδιαίτερα στον ενσωματωμένο σταλακτηφόρο.

Είδαν επίσης