Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σταλακτηφόρος Σωλήνας Φ16/50cm/100m GR Eurodrip

  • Κωδικός Προϊόντος: 1601050

  • Κατασκευαστής:  Eurodrip
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 15,8€

Περιγραφή

Ο Ενσωματωμένος Σταλακτηφόρος Σωλήνας τύπου GR της Eurodrip χρησιμοποιείται για την άρδευση  υπαίθριων και θερμοκηπιακών καλλιεργειών, στην δενδροκομία, αμπελώνες, κήπους κ.α.


Ο Σταλάκτης τύπου GR παράγεται σε μηχανές Injection και είναι σχεδιασμένο με λαβύρινθο μεγάλων διαστάσεων, κάνοντας τον ανθεκτικό στα φραξίματα συμβάλλοντας στην μακροχρόνια χρήση του ακόμα και σε κακής ποιότητας νερό. Η υψηλής ποιότητας πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν υψηλές αντοχές ακόμα και στις ποιο απαιτητικές εγκαταστάσεις.


Το Μήκος του ενσωματωμένου σταλάκτη είναι 6,8cm(μακρύς) και η έξοδος του νερού γίνεται από 4 οπές, 2 στην αρχή του λαβύρινθου και 2 στο τέλος. Η διατομή είναι 16mm, η απόσταση από σταλάκτη σε σταλάκτη 50cm, η παροχή 4,2 litr/h, το πάχος 40mil(1mm)  η μέγιστη πίεση λειτουργίας 6bar και το μήκος του ρολού 100m.


Ο σταλακτηφόρος GR αποτελεί τον πιο επιτυχημένο τύπο ενσωματωμένου της Eurodrip με υψηλές αποδόσεις και αντοχή στα φραξίματα. Αποτελεί ιδανική λύση σε γραμμικές καλλιέργειες συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά του σταλάκτη με τα οφέλη της στάγδην άρδευσης.


Eurodrip κορυφαία εταιρία σχεδιασμού και παραγωγής σταλακτηφόρου σωλήνα. Ενωμένη με την Rivulis αποτελούν σήμερα έναν παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο,  προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης.

Πηγή Πληροφοριών: Eurodrip, Καδιανάκης ΑΕ

Ενσωματωμένος Σταλακτηφόρος Σωλήνας

Υψηλής Ποιότητας και Αντοχών

Διατομή Φ16

Απόσταση Σταλάκτη 50cm

Πάχος 40mil (1mm)

4 Οπές Εξόδου Νερού

Παροχή Σταλάκτη 4,2Litr/h

Μήκος Ρολού 100m

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 6bar

Ιδανικός για Γραμμικές Καλλιέργειες

Προέλευση Ελλάδα


Διαστάσεις:

Δ:70cm, Y: 17cm

  • Ο σταλακτηφόρος σωλήνας αποτελεί την κορυφαία επιλογή άρδευσης σε γραμμικές καλλιέργειες είτε στην ύπαιθρο είτε σε θερμοκήπιο. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται πολύ αποτελεσματικά και σε δενδρώδεις καλλιεργείες όπως η ελιά, με μονή ή διπλή γραμμή κατά μήκος της σειράς είτε με ημικύκλιο 3-5 μέτρων γύρω από το δένδρο
  • Για την προστασία του σταλάκτη από φραξίματα να τοποθετείται στο δίκτυο φίλτρο με σίτα ή δισκους 120mesh.
  • Σε περιπτώσεις που το νερό άρδευσης έχει υψηλή αλατότητα κάθε τέλος περιόδου βοηθάει ένα ξέπλυμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε οξύ.

Είδαν επίσης