Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Αυτορυθμιζόμενος Σταλακτηφόρος Σωλήνας Φ20/50cm/300m D5000 PC/AS Rivulis

  • Κωδικός Προϊόντος: 1602650

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 128,82€

Περιγραφή

Ο Ενσωματωμένος Αυτορυθμιζόμενος Σταλακτηφόρος Σωλήνας τύπου D5000 PC/AS της Rivulis χρησιμοποιείται για την άρδευση  υπαίθριων και θερμοκηπιακών καλλιεργειών, στην δενδροκομία, αμπελώνες, κήπους κ.α.


O D5000 αντιπροσοπεύει την πιο σημαντική πρόοδο της τεχνολογίας PC σταλακτηφόρων, σχεδιασμένος για μεγάλες αντοχές στα φραξίματα και ακρίβεια στην άρδευση. Κάθε σταλάκτης διαθέτει 40 ανεξάρτητα σημεία φίλτρανσης σε 3 ζώνες, προηγμένη τεχνολογία λαβύρινθου μεγάλης επιφάνειας με τυρβώδη ροή. 

 

Η διατομή είναι 20mm, η απόσταση από σταλάκτη σε σταλάκτη 50cm, η παροχή 3,5 litr/h, το πάχος 45mil(1,1mm)  η μέγιστη πίεση λειτουργίας 3,5bar και το μήκος του ρολού 300m. Έχει τεχνολογία PC δηλαδή αυτορρύθμιση σε χωράφια με κλίση ή με μακρινές αποστάσεις γραμμής που προσφέρει ομοιομορφία ποτίσματος. Επίσης ο σταλάκτης είναι AS (Anti-Siphon) δεν επιτρέπει την εισαγωγή λάσπης στον εξωτερικά του σταλάκτη στην κατα την εφαρμογή σε υπόγειο άρδευση.


Ο Σταλακτηφόρος σωλήνας D5000 αποτελεί μια αξιόπιστη και κορυφαία λύση αυτορυθμιζόμενου σταλάκτης σε εδάφη με κλίση ή μεγάλες αποστάσεις καθώς και σε υπόγεια άρδευση με προϋποθέσεις. Αποτελεί ιδανική λύση σε γραμμικές καλλιέργειες συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά του σταλάκτη με τα οφέλη της


Αυτορυθμιζόμενος Σταλακτηφόρος Σωλήνας D5000

Υψηλής Ποιότητας και Αντοχών

Διατομή Φ20

Απόσταση Σταλάκτη 50cm

Πάχος 45mil (1,1mm)

1 Οπή Εξόδου Νερού

Παροχή Σταλάκτη 3,5Litr/h

PC Αυτορυθμιζόμενος

AS (anti-siphon)

Προστασία με Φίλτρο 120mesh

Μήκος Ρολού 300m

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 3,5bar

Ιδανικός για Γραμμικές Καλλιέργειες

Προέλευση Ισραήλ


Διαστάσεις:

Δ:85cm, Y: 32cm

  • Κορυφαίος σταλάκτης για υπογεια και επιφανειακή άρδευση, με κλίση ή μακρινές γραμμές 
  • Ο σταλακτηφόρος σωλήνας αποτελεί την κορυφαία επιλογή άρδευσης σε γραμμικές καλλιέργειες είτε στην ύπαιθρο είτε σε θερμοκήπιο. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται πολύ αποτελεσματικά και σε δενδρώδεις καλλιέργειες όπως η ελιά, με μονή ή διπλή γραμμή κατά μήκος της σειράς είτε με ημικύκλιο 3-5 μέτρων γύρω από το δένδρο
  • Για την προστασία του σταλάκτη από φραξίματα να τοποθετείται στο δίκτυο φίλτρο με σίτα ή δισκους 120mesh.
  • Σε περιπτώσεις που το νερό άρδευσης έχει υψηλή αλατότητα κάθε τέλος περιόδου βοηθάει ένα ξέπλυμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε οξύ.
στάγδην άρδευσης.Rivulis-Eurodrip, δύο κορυφαίες εταιρείες ενωμένες, με ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης, αποτελούν σήμερα έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.  


Πηγή Πληροφοριών: Rivulis-Eurodrip, Καδιανάκης ΑΕ

Τεχνικό Φυλλάδιο PDF