Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σταλακτηφόρος Ταινία Φ17 20cm Aqua-Traxx

  • Κωδικός Προϊόντος: 1603008

  • Κατασκευαστής:  TORO
  • Διαθεσιμότητα: Ελάχιστο Stock
Τιμή: 
  • 164,8€

Περιγραφή

Η Καινοτόμος Σταλακτηφόρος Ταινία Aqua-Traxx της Toro χρησιμοποιείται για την άρδευση υπαίθριων καλλιεργειών με ακριβή ομοιομορφία και κατανομή του νερού και θρεπτικών ουσιών σε όλη την γραμμή.


Η διάμετρος του σωλήνα  είναι 16mm, η απόσταση του μεταξύ των σταλάκτων 20 cm, η παροχή του κάθε σταλάκτη 0,87 litr/h ή 4.35 litr/h το μέτρο, το πάχος του 8mil(0.2mm), η πίεση λειτουργίας από 0,3 έως 1 bar, το μήκος του ρολού 2286m,ενώ το μέγιστο μήκος γραμμής μπορεί να φτάσει και τα 160m.


Η ταινία είναι σχεδιασμένη για μεγαλύτερη ταχύτητα νερού, αντοχή στα φραξίματα, υψηλές μηχανικές αντοχές, ομοιομορφία ποτίσματος και στις μακρινές γραμμές. Πάνω στον σωλήνα υπάρχουν δύο μπλε γραμμές που κατά την τοποθέτηση του πρέπει να κοιτάζουν προς τα πάνω. Για την προστασία από τα φραξίματα να χρησιμοποιείτε φίλτρο 140mesh.


Η ταινία της Aqua-Traxx της Toro θεωρείται από τις κορυφαίες στην κατηγορίας της και αποτελεί ιδανική λύση για την άρδευση καλαμποκιού, καπνού, υπαίθριων κηπευτικών όπως καρπούζι, πατάτα κ.α, 


Toro κορυφαία αμερικάνικη εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων άρδευσης για κήπους και αγρούς.

Πηγή Πληροφοριών: TORO, Καδιανάκης ΑΕ


Σταλακτηφόρος Ταινία Aqua Traxx

Διάμετρος 16mm

Απόσταση Σταλάκτη 20cm

Παροχή Σταλάκτη 0.87lit/h

Παροχή Μέτρου 4.35lit/h

Πίεση Λειτουργίας 0.3-1 bar

Μήκος Ρολού 2286m

Μέγιστο Μήκος Γραμμής 160m

Φίλτρανση 140mesh

Ιδανική για Υπαίθριες Καλλιέργειες


Διαστάσεις:

Δ: 52cm, Y: 28cm


  • Κατά την τοποθέτηση του σταλάκτη η διπλή μπλε γραμμή να βρίσκεται προς τα πάνω.
  • Οι σταλακτηφόρες ταινίες γενικότερα συνηθίζεται να λέγονται μίας χρήσης. Μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθούν και σε δεύτερη ή τρίτη καλλιεργητική περίοδο εάν μαζεύεται αποθηκεύεται προσεκτικά.
  • Χρησιμοποιείται πάντα φίλτρο για την αποφυγή βουλωμάτων 140 mesh.
  • Ταινία λειτουργεί σε χαμηλές πιέσεις, μέχρι 1 bar. Η κεντρική βάνα να ανοίγετε τόσο όσο χρειάζεται για να "φουσκώσει" η σωλήνα, δηλαδή από επίπεδη να γίνει στρογγυλή. Χρησιμοποιείται μανόμετρα για να ελέγχεται καλύτερα την πίεση.