Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ταφ με Ρακόρ και Υποδοχή 1/2" για Αγωγιμόμετρο-PHμετρο Ροής

  • Κωδικός Προϊόντος: 462

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 10,9€

Περιγραφή

Το ταφ με ρακορ χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση σε σωλήνα PE του αισθητηρίου 1/2" για τα αγωγιμόμετρα και Phμετρα ροής της Hanna.


Αποτελείται από 2 αρσενικά κοχλιωτά ρακόρ 10 bar και ένα ταφ γαλβανιζέ με 1/2" σπείρωμα στην μέση. Το κοχλιωτό ρακόρ έχει αρσενικό σπείρωμα, σώμα και περικόχλιο με μαύρο χρώμα, με  προστασία UV από την ηλιακή ακτινοβολία.


Οι Διαθέσιμες διατομές είναι Φ40Χ1/2"ΧΦ40, Φ50Χ1/2"ΧΦ50 και Φ63Χ1/2"ΧΦ63.


Το ταφ αποτελεί ιδανική λύση για την τοποθέτηση αισθητηρίου καθώς επιτρέπει στο αισθητήριο να εισέρχεται κάθετα κατά μηκος του σωλήνα μεταφοράςΠηγές Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης Α.Ε

Ταφ με Ρακόρ και Υποδοχή 1/2"

Για Αγωγιμόμετρο-PHμετρο Ροής

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 10 bar

Διατομές: Φ40Χ1/2"ΧΦ40, Φ50Χ1/2"ΧΦ50, Φ63Χ1/2"ΧΦ63.

Σπείρωμα 1/2" Θηλυκό

Εύκολο στην Τοποθέτηση

Ισχυρό Άγκιστρο

Χρώμα Μαύρο

Ηλιακή Προστασία UV

Προέλευση Ελλάδα

  • Να χρησιμοποιείται για σωλήνες σκληρούς
  • Τοποθετείται ξεβιδώνοντας το περικόχλιο, το οποίο στην συνέχεια περνάμε εξωτερικά του σωλήνα όπως και το άγκιστρο συγκράτησης με την σωστή φορά. Στην συνέχεια τοποθετούμε τον  σωλήνα μέσα στο ρακόρ μέχρι να τερματίσει στο βάθος του. Σημαντική λεπτομέρεια είναι η άκρη της σωλήνας να περάσει τον εσωτερικό δακτύλιο στεγάνωσης και να τερματίσει στο βάθος του ρακόρ. Τέλος φέρνουμε το άγκιστρο σε επαφή με το υπόλοιπο σώμα του ρακορ και σφίγγουμε το περικόχλιο με τα χέρια σε μικρές διατομές ή με την βοήθεια κλειδιού ή κάβουρα στις μεγαλύτερες.
  • Προσοχή η άκρη της σωλήνας να είναι ευθεία κάθετα κομμένη.