Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Γωνία Σύνδεσμος Ρακόρ Lock

  • Κωδικός Προϊόντος: 4606

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,62€

Περιγραφή

Η Γωνία Σύνδεσμος Ρακόρ Lock της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος σε γωνία  μεταξύ δύο σωλήνων πολυαιθυλενίου.


Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Αποτελείται από το κυρίως σώμα(μαστός), τα φις που προσαρμόζονται στις σωλήνες και το περικόχλιο που τα συγκρατεί. Οι διαθέσιμες διατομές σωλήνων είναι Φ16, Φ20, Φ25, Φ32. H μέγιστη πίεση λειτουργίας είναι τα 6 bar, ενώ έχει UV προστασία για την ηλιακή ακτινοβολία.


Το κυρίως σώμα και το περικόχλιο έχουν μαύρο χρώμα,  ενώ ο χρωματισμός του φις διαφέρει ανάλογα με την διατομή, στο Φ16 είναι πράσινο. στο Φ20 μπλε, στο Φ25 κόκκινο και στο Φ32 μαύρο. Επίσης το περικόχλιο έχει εσωτερικό σπείρωμα 3/4" στις Φ16 και Φ20 διατομές, 1" στο Φ25 και 1 1/4" στο Φ32.Η Γωνία Σύνδεσμος αποτελεί ιδανική λύση σε αρδευτικά δίκτυα με μαλακούς σωλήνες, με γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, άριστη στεγάνωση και συγκράτηση. Πλεονεκτούν σε σχέση με τα Φις εξαρτήματα (που απευθύνονται και αυτά σε μαλακούς σωλήνες) στο γεγονός ότι το περικόχλιο συγκρατεί τον σωλήνα και αποσυρναμολογείται με την πίεση, χωρίς να χρειάζεται δεματικό ή σύρμα που χρησιμοποιούνται στα Φις.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ

Γωνία Σύνδεσμος Ρακόρ Lock

Υλικό Κατασκευής PP

Σύνδεσμος σε Γωνία Μεταξύ Σωλήνων

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 6 bar

Διατομές από Φ16-Φ32

Χρώμα Μαύρο

Χρωματισμός Φις Ανάλογα την Διάσταση

Εύκολο στην Τοποθέτηση

Ηλιακή Προστασία UV

Προέλευση Ελλάδα

  • Το εξάρτημα πλεονεκτεί για την γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση του και την άριστη στεγάνωση και συγκράτηση του σωλήνα
  • Να χρησιμοποιείται για Μαλακούς σωλήνες. Μπορεί να τοποθετηθεί και σε σκληρό όμως υπάρχει δυσκολία στην τοποθέτησης του Φις, όμως με ελαφρύ ζέσταμα τοποθετείται άνετα.
  • Τοποθετείτε στην σωλήνα ξεβιδώνοντας το περικόχλιο,  το οποία περνάτε εξωτερικά του σωλήνα. στην συνέχεια σπρώχνεται η σωλήνα για να προσαρμοστεί πάνω στην μονή εγκοπή του φις και τέλος ξανά βιδώνεται το περικόχλιο στο κυρίως σώμα.
  • Προσοχή η άκρη της σωλήνας να είναι ευθεία κάθετα κομμένη.

Είδαν επίσης