Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σέλα Συρταρωτή Διπλή

  • Κωδικός Προϊόντος: 4762

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 3,4€

Περιγραφή

Η Διπλή Συρταρωτή Σέλα της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με δύο σωλήνες μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψεων σε ένα δίκτυο άρδευσης.


Οι Σέλες κατασκευάζονται από πολυπροπυλαίνιο(PP) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές και συνεργάζονται με όλους τους σωλήνες Πολυαιθυλενίου(ΡΕ). Η σέλα "αγκαλιάζει" την κεντρική σωλήνα και συγκρατείται με τα δύο συρτάρια, ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει ειδικό λάστιχο στεγάνωσης από NBR(συνθετικό καουτσούκ).


Οι διαθέσιμες διατομές είναι  Φ50, Φ63, Φ75 και Φ90. Έχει δύο παροχές με θηλυκό σπείρωμα διαμέτρου 1". Η μέγιστη πίεση λειτουργίας της σέλας είναι 6 bar.


Η σέλες αποτελούν μια ιδανική και σταθερή λύση για την σύνδεση σωλήνων άρδευσης σε υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγές Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης Α.Ε


Σέλα Συρταρωτή Διπλή

Κατασκευασμένη από Πολυπροπυλένιο

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 6 bar

Διαθέσιμες Διατομές από Φ50-Φ90

Παροχή με Θηλυκό Σπείρωμα 1"

Εσωτερικό Δακτύλιο Στεγάνωσης από NBR

Ιδανική για την Δημιουργία Διπλής Λήψης

  • Για την Σύνδεση σωλήνα στην παροχή χρησιμοποιείστε Ρακόρ τύπου Lock για μαλακούς σωλήνες ή κοχλιωτό για σκληρούς στην αντίστοιχη διάμετρο.
  • Σε περίπτωση που χρειάζεται διακοπή της ροής του νερού χρησιμοποιείται ενδιάμεσα  με το ρακόρ την Α-Θ πλαστική Βάνα ή τα απλά Βανάκια χωρίς την χρήση Ρακόρ, στην αντίστοιχη διάμετρο.
  • Η τοποθέτηση των Σελών γίνεται αφαιρώντας τα συρτάρια, τοποθετήστε η σέλα πάνω στην κεντρική σωλήνα και επανατοποθετείστε τα συρτάρια "σπρώχνοντας" προοδευτικά  από λίγο και εναλλάξ το ένα και το άλλο. Στην συνέχεια ανοίξτε οπή στην σωλήνα με την βοήθεια τρυπανιού ή φτερού. Για Σέλα Φ50 χρησιμοποιείστε διάμετρο μέχρι 16mm και μέχρι 18mm για μεγαλύτερη διατομή.

Είδαν επίσης