Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ρακόρ Αρσενικό Lock

  • Κωδικός Προϊόντος: 4601

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,31€

Περιγραφή

Το Αρσενικό Ρακόρ Lock της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ μαλακού σωλήνα πολυαιθυλενίου και εξαρτήματος (κρουνός, βάνα, ταφ, μουφα, κλπ).


Κατασκευάζετε από πολυπροπυλένιο PP σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Αποτελείται από το κυρίως σώμα(μαστός) που έχει αρσενικό σπείρωμα, το φις που προσαρμόζεται η σωλήνα και το περικόχλιο που την συγκρατεί. Οι διαθέσιμες διατομές σωλήνων είναι Φ16, Φ20, Φ25, Φ32, ενώ τα αντίστοιχα σπειρώματα 1/2", 3/4", 1". H μέγιστη πίεση λειτουργίας είναι τα 6 bar, ενώ έχει UV προστασία για την ηλιακή ακτινοβολία.


Το κυρίως σώμα και το περικόχλιο έχουν μαύρο χρώμα,  ενώ ο χρωματισμός του φις διαφέρει ανάλογα με την διατομή, στο Φ16 είναι πράσινο. στο Φ20 μπλε, στο Φ25 κόκκινο και στο Φ32 μαύρο. Επίσης το περικόχλιο έχει εσωτερικό σπείρωμα 3/4" στις Φ16 και Φ20 διατομές, 1" στο Φ25 και 1 1/4" στο Φ32.Το Ρακόρ αποτελεί ιδανική λύση σε αρδευτικά δίκτυα με μαλακούς σωλήνες, με γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, άριστη στεγάνωση και συγκράτηση. Πλεονεκτούν σε σχέση με τα Φις εξαρτήματα (που απευθύνονται και αυτά σε μαλακούς σωλήνες) στο γεγονός ότι το περικόχλιο συγκρατάει τον σωλήνα και αποσυρναμολογήτε με την πίεση, χωρίς να χρειάζεται δεματικό ή σύρμα που χρησιμοποιούνται στα Φις.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ

Ρακόρ Σύνδεσης Lock

Υλικό Κατασκευής PP

Σύνδεσμος Μεταξύ Σωλήνας κ΄Εξαρτήματος

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 6 bar

Σπείρωμα Αρσενικό 1/2", 3/4", 1 1/4"

Διατομές από Φ16-Φ32

Χρώμα Μαύρο

Χρωματισμός Φις Ανάλογα την Διάσταση

Εύκολο στην Τοποθέτηση

Ηλιακή Προστασία UV

Προέλευση Ελλάδα

  • Το εξάρτημα πλεονεκτεί για την γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση του και την άριστη στεγάνωση και συγκράτηση του σωλήνα
  • Να χρησιμοποιείται για Μαλακούς σωλήνες. Μπορεί να τοποθετηθεί και σε σκληρό όμως υπάρχει δυσκολία στην τοποθέτησης του Φις, όμως με ελαφρύ ζέσταμα τοποθετείται άνετα.
  • Τοποθετείτε στην σωλήνα ξεβιδώνοντας το περικόχλιο,  το οποία περνάτε εξωτερικά του σωλήνα. στην συνέχεια σπρώχνεται η σωλήνα για να προσαρμοστεί πάνω στην μονή εγκοπή του φις και τέλος ξανά βιδώνεται το περικόχλιο στο κυρίως σώμα.
  • Προσοχή η άκρη της σωλήνας να είναι ευθεία κάθετα κομμένη.

Είδαν επίσης