Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Μπεκ Υδρονέφωσης 40litr/h

  • Κωδικός Προϊόντος: 4706040

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,14€

Περιγραφή

Το Μπεκ Yδρονέφωσης της Palaplast χρησιμοποιείτε για τον δροσισμό θερμοκηπίων ή άλλων κλειστών χώρων αλλά και για την άρδευση ή το φύτρωμα φυτωρίων. Πάρέχει νέφος με πολύ μικρά σταγονίδια λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού της βελόνας που έχει. Με παροχή 40 lit/h, πίεση λειτουργίας 2-4bar, διάταξη 2Χ2m ή 2.5Χ2.5m για ομοιόμορφη κάλυψη χώρου. Η είσοδος νερού Φ6 με βάση στήριξης Φ8. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο θερμοκρασιών ή την αύξηση υγρασίας κάνοντας το ιδανικό για την δημιουργία μικρο-κλιματικών συνθηκών. Στο θερμοκήπιο συνδυάζονται με προγραμματιστές δευτερολέπτου, με εντολές συχνών ανοιγμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας έχοντας, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: PalaplastΜπεκ Υδρονέφωσης

Παροχή 40 litr/h (Πορτοκαλί)

Πίεση Λειτουργίας 2-4bar

Διάταξη 2X2m ή 2.5Χ2.5m

Βάση στήριξη 8mm

Κανονική και Ανάποδη Λειτουργία

Ιδανικό για θερμοκήπια, φυτώρια κ.α

  • Το μπεκ της υδρονέφωσης είναι μια οικονομική και αξιόπιστη λύση για τον δροσισμό του θερμοκηπίου. Φέρνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ενώ σε περίπτωση βουλώματος από τα άλατα ανοίγει και καθαρίζει ή αντικαταστατέ την επόμενη χρόνια λόγω του χαμηλού κόστους.
  • Συνδυάστε το με βαλβίδα απορροής για να μένει συνεχεια πιεσμένο το δίκτυο αλλά και να μην απορρέουν τα νερά στα χαμηλότερο σημείο όταν κλείνει η βάνα.
  • Στο θερμοκήπιο τοποθετούνται συνήθως στο ύψος του ψαλιδιού, λίγο πιο πάνω από τα φυτά. Συνδέονται στην σωλήνα με ένα σωληνάκι 30cm  για να κατέβει το μπεκ λιγο πιο χαμηλά, ώστε να απορροφά τις συστολές-διαστολές άλλα κα να μην δημιουργεί σταγόνα πάνω στον σωλήνα.
  • Επιβάλεται η τοποθέτηση φίλρου καθαρισμού στο σύστημα τουλάχιστον 120mesh.

Είδαν επίσης