Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Βαλβίδα Απορροής AD Netafim

  • Κωδικός Προϊόντος: 4705431

  • Κατασκευαστής:  NETAFIM
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,8€

Περιγραφή

Η Βαλβίδα Απορροής ADχαμηλής πίεσης της Netafim χρησιμοποιείτε πριν από τον σταυρό υδρονέφωσης ή άλλου τύπου μπεκ ή μικροεκτοξευτήρα με διάμετρο εισόδου Φ6, με σκοπό να κρατάει το νερό μέσα στο σωλήνα όταν κλείσει η βάνα και θα πέσει η πίεση. Η βαλβίδα ανοίγει όταν η  πίεση ανέβει τα 2 bar και κλείνει όταν μειωθεί στο 0.9 bar. Η είσοδος της βαλβίδας είναι νίπελ αρσενικό και η έξοδος είναι νίπελ θηλυκό 6mm για να συνδέετε άμεσα στον σταυρό υδρονέφωσης ή άλλα μπεκ. Η βαλβίδα απορροής εξυπηρετεί δύο σκοπούς, πρώτον να μην αδειάζει το δίκτυο στα χαμηλότερα σημεία δημιουργώντας προβλήματα στα φυτά, δεύτερον κρατάει το δίκτυο συνεχεία πιεσμένο όποτε όταν ανοίγει η βάνα όλα τα μπεκ ανοίγουν ταυτόχρονα, όπως και σε περίπτωση ποτίσματος με αντλία δεν καταναλώνετε ενέργεια μέχρι να ξαναγεμίσουν τα δίκτυα.Netafim η πρωτοπόρος και μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προϊόντων άρδευσης με έδρα το Ισραήλ. Με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις και μια μεγάλη παράδοση στην στάγδην άρδευση.

Πηγή Πληροφοριών: Netafim, Καδιανακης ΑΕ

Βαλβίδα Απορροής Χαμηλής Πίεσης

Χρώμα Λευκό

Πίεση Ανοίγματος 2bar

Πίεση Κλεισίματος 0.8bar

Είσοδος Νίπελ Αρσενικό Φ6

Έξοδος Νιπελ Θηλυκό Φ6

Προέλευση: Ισραήλ


Διαστάσεις:

Μ:2.5cm Π: 2cm Y: 4.5cm

  • Η βαλβίδα απορροής της Rivulis πλεονεκτεί σε σχέση με βαλβίδες άλλων εταιρειών στα εξής: μπορεί να ανοιχτεί και να καθαριστεί, είναι σταθερή στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της, προσαρμόζετε σε μικροεκτοξευτήρες άλλων κατασκευαστών που έχουν 6mm είσοδο, το κόστος της είναι ικανοποιητικό σε σχέση με την ποιότητα της.
  • Είναι προτιμότερο αντί για επιτόπου τοποθέτηση πάνω στην σωλήνα, να συνδέονται στην σωλήνα με ένα σωληνάκι 30cm  για να κατέβει το μπεκ με την βαλβίδα λίγο πιο χαμηλά, ώστε να απορροφά τις συστολές-διαστολές άλλα και να μην δημιουργεί σταγόνα πάνω στον σωλήνα.