Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Bubbler 0-140 Lit/h

  • Κωδικός Προϊόντος: 4701305

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,11€

Περιγραφή

O Ρυθμιζόμενος Καρφωτός Σταλάκτης Bubbler της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-140 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar. Τοποθετείτε σε πάνω αρδευτικό σωλήνα από Φ16 έως Φ32 με  προσαρμογή του Φις 4mm, το νερό εξέρχεται πάνω από το καπάκι από  5 αυλακωτά σημεία. Ο σταλάκτης πλεονεκτεί καθώς γυρίζοντας το καπάκι είναι δυνατόν τα ρυθμιστεί η ποσότητα του νερού, σε κάθε κλικ αλλάζει η ποσότητα νερού (βλέπε τεχνικό φυλλάδιο) και σε περίπτωση φραξίματος ανοίγει εύκολα και καθαρίζει.

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: PalaplastΣταλάκτης Ρυθμιζόμενος Bubbler

Παροχή: 0-140lit/h

Χρώμα Μωβ-Μαύρο

Πίεση Λειτουργίας: 0.5-3 Bar

Είσοδος Νερού Φις 3mm

Σήμανση + - για αυξομείωση παροχής

5 Σημεία Εξόδου του  Νερού Πάνω από το Καπάκι

Φίλτρο 80 mesh

Ιδανικό για Δένδρα, Θάμνους, Λουλούδια


Διαστάσεις :

Μ: 4cm Π: 2.5cm Υ: 2.8cm

  • Ο σταλάκτης πλεονεκτεί λόγο του μεγάλου εύρους ρύθμισης του καθώς και έχει αποσπόμενο καπάκι για εύκολο καθαρισμό.
  • Κατά την τοποθέτηση του να ανοίγεται οπή με σγρόμπια 3 mm και όσο την δυνατόν περισσότερο όρθιο στον σωλήνα χωρίς κλίση αριστερά ή δεξιά.
  • Σε δίκτυα με μεγάλες γραμμές οι πρώτοι σταλάκτες να ρυθμίζονται με λιγότερα λίτρα, δηλαδή να είναι πιο σφικτό το καπάκι, ενώ οι τελευταίοι πιο ανοικτό το καπάκι. Το ίδιο και σε καλλιέργειες με κλίση, στα χαμηλότερα σημεία να είναι πιο σφικτό το καπάκι για να βγάζει λιγότερη ποσότητα νερού χαμηλά, έτσι ώστε να εξισορροπούνται οι διαφορές λόγω κλίσεων.
  • Το καπάκι να μην ξεβιδώνεται μεχρι την τελευταίο σπείρωμα γιατί υπάρχει κίνδυνος η πίεση του νερού να το από μακρύνει από το σώμα του.

Είδαν επίσης