Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σέλα με Βίδα Μεγάλων Παροχών

  • Κωδικός Προϊόντος: 4760

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 2,03€

Περιγραφή

Η Σέλα με Βίδα Μεγάλων Παροχών της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με έναν σωλήνα μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψης σε ένα δίκτυο άρδευσης.


Οι Σέλες κατασκευάζονται από πολυπροπυλαίνιο(PP) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές και συνεργάζονται με όλους τους σωλήνες Πολυαιθυλενίου(ΡΕ). Η σέλα "αγκαλιάζει" την κεντρική σωλήνα και συγκρατείται με βίδες, ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει ειδικό λάστιχο στεγάνωσης από NBR(συνθετικό καουτσούκ).


Οι διαθέσιμες διατομές είναι   Φ63, Φ75, Φ90 και Φ110. Έχει παροχή με θηλυκό σπείρωμα διαμέτρου 1 1/2" (Φ63, Φ75) και 2"(Φ75, Φ90, Φ110). Η μέγιστη πίεση λειτουργίας της σέλας είναι 10 bar.


Οι σέλες αποτελούν μια ιδανική και σταθερή λύση για την σύνδεση σωλήνων άρδευσης σε υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγές Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης Α.Ε


Σέλα με Βίδα Μεγάλων Παροχών

Κατασκευασμένη από Πολυπροπυλένιο

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 10 bar

Διαθέσιμες Διατομές από Φ63-Φ110

Παροχή με Θηλυκό Σπείρωμα

Σπείρωμα 1 1/2", 2"

Εσωτερικό Δακτύλιο Στεγάνωσης από NBR

Ιδανική για την Δημιουργία Λήψης

  • Για την Σύνδεση σωλήνα στην παροχή χρησιμοποιείστε Ρακόρ κοχλιωτό για σκληρούς σωλήνες στην αντίστοιχη διάμετρο.
  • Σε περίπτωση που χρειάζεται διακοπή της ροής του νερού χρησιμοποιείτε ενδιάμεσα  με το ρακόρ την Α-Θ πλαστική Βάνα στην αντίστοιχη διάμετρο.
  • Η τοποθέτηση των Σελών γίνεεται τοποθετώντας την σέλα πάνω στην κεντρική σωλήνα και τοποθετώντας τις βίδες. Στην συνέχεια ανοίξτε οπή στην σωλήνα με την βοήθεια ποτηροτρύπανου.

Είδαν επίσης