Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σταλάκτης Νέστος Palaplast

  • Κωδικός Προϊόντος: 47013

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,11€

Περιγραφή

Ο Καρφωτός Σταλάκτης Νέστος της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων θάμνων, λουλουδιών, γλαστρών κ.α. Mε δυνατότητα παροχών 6 (κόκκινος), 16(Μωβ), 24 (Μπλε), 32(Γκρί) lit/h και πίεση λειτουργίας από 0.5-4bar. Τοποθετείτε σε πάνω αρδευτικό σωλήνα από Φ16 έως Φ32 καρφωτά με  προσαρμογή του Φις 3mm ή να συνδεθεί με σωληνάκι 6mm. Το νερό εξέρχεται από την οπή πάνω στο καπάκι στην οποία με ειδικό εξάρτημα μπορεί να συνδεθεί και σωληνάκι Φ4 ή Φ5. Ο Νέστος είναι σταθερής παροχής η οποία μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με την πίεση (βλέπε τεχνικό φυλλάδιο). Το καπάκι μπορεί να διαιρεθεί από το υπόλοιπο σώμα γεγονός που επιτρέπει τον καθαρισμό του σε περίπτωση φραξίματος. Εσωτερικά το καπάκι διαθέτει επιπλέον ένα κυκλικό δίσκο με μαιανδρική διαμόρφωση για μεγαλύτερη αξιοπιστία και  ακρίβεια ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα εμφράξεων.

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: PalaplastΣταλάκτης Καρφωτός Νέστος

Παροχή: 6,16,24,32 lit/h

Πίεση Λειτουργίας: 0.5-4 Bar

Διαιρούμενο Καπάκι για Καθαρισμό

Έξοδος Νερού από Οπή Πάνω στο Καπάκι

Οπή στο Καπάκι για Εξάρτημα Σύνδεσης σε Σωληνάκι

Είσοδος Νερού Φις 3mm

Φίλτρο 120 mesh

Ιδανικό για Γλάστρες, Δένδρα, Θάμνους, Λουλούδια

 

Διαστάσεις :

Μ: 4cm Π: 2.5cm Υ:2.8cm

  • Ο σταλάκτης πλεονεκτεί λόγο της σταθερής παροχής (ανάλογα την πίεση) άλλα και γιατί αποσυναρμολογείται εύκολα και καθαρίζεται.
  • Να τοποθετείται όσο το δυνατόν όρθιο στον σωλήνα χωρίς κλίση αριστερά ή δεξιά.
  • Τοποθετείται ανοίγοντας οπή με σγρόμπια 3mm.

Είδαν επίσης