Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Εκτοξευτήρας Ρυθμιζόμενος Apollon Super Palaplast

  • Κωδικός Προϊόντος: 4834082

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 4€

Περιγραφή

Εκτοξευτήρας Κρουστικός Ρυθμιζόμενου Κύκλου Apollon Super της Palaplast για την άρδευση υπαίθρων καλλιεργειών σε μεσαίες αποστάσεις. Σώμα κατασκευασμένο από πλαστικό με 1/2¨ αρσενικό σπείρωμα, μπαγιονετ ακροφύσια για ευκολία στην αλλαγή και την συντήρηση, πλαστικά με αντοχή στην διάβρωση, τον ήλιο και τα χημικά. Αντοχή στα φραξίματα και τον άνεμο. Μόνο ακροφύσιο και δυνατότητα ρύθμισης του μήκους της ακτίνας . Ο εκτοξευτήρας Apollon είναι σχεδιασμένος για την τοποθέτηση του στην άκρη το χωραφιού, ρυθμίζοντας στον έτσι ώστε οι δέσμη του νερού να λειτουργεί μόνο εντός της αρδευόμενης περιοχής και να μην ξεφεύγει σε γειτονικά χωράφια.

 

Πίεση Bar

Παροχή m³/h

Διάμετρος m

2

0.47

19

2,5

0.515

20

3

0.560

21

 


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγές Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης Α.ΕΕκτοξευτήρας Κρουστικός Ρυθμιζόμενου Κύκλου

Άρδευση σε Μεσαίες Αποστάσεις

Βίδα Ρύθμισης Μήκους Άκτινας

Μονό Ακροφύσιο Μακρινής Δέσμης

Ακροφύσιο Πράσινο

Ιδανικό για Ακριανά Σημεία

Είσοδος Νερού Σπείρωμα 1/2¨ Αρσενικό

Μέση Διάμετρος 20 m

Μέση Παροχή 0.5 m³/h

Πίεση Λειτουργίας 1-3 bar

Πλαστικό Σώμα

Αντοχή στο Ήλιο, την Διάβρωση, τα Χημικά

 

Διαστάσεις:

Μ :12cm, Π: 4cm, Ύ: 13cm

Βάρος: 0.06kg

Η απόσταση μεταξύ των εκτοξευτήρων  τόσο πάνω στην γραμμή όσο και από γραμμή σε γραμμή πρέπει να είναι όσο και η ακτίνα του.

Στο ξεκίνημα της κάθε γραμμής αλλά και στην κάθε άκρη του χωραφιού σε περίπτωση που δεν τοποθετηθεί ρυθμιζόμενου κύκλου εκτοξευτήρας να ξεκινάει περίπου από το μισό της ακτίνας του.

Προτείνετε να τοποθετήσετε τους εκτοξευτήρες σε ορθογώνια διάταξη με μισού κύκλου ρύθμισης στις άκρες, για ακρίβεια και ομοιομορφία στην άρδευση και εξοικονόμηση νερού.