Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 2¨Hydro Spin Palaplast

  • Κωδικός Προϊόντος: 4742268

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 108€

Περιγραφή

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 2¨ Hydro Spin με βανάκι καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια.

 Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο, στην ηλιακή ακτινοβολία και στα λιπάσματα που περνούν μέσω του νερού άρδευσης. To σώμα  είναι κατασκευασμένο από πλαστικό (PPC)  όπως και το εσωτερικό στέλεχος το οποίο στηρίζει την ανοξείδωτη σίτα που συγκρατεί τις ακαθαρσίες. Με δύο εναλλακτικές εισόδους νερού 2¨και  μια έξοδο 2¨, με αρσενικό σπείρωμα, μπορεί να περάσει παροχή μέχρι 40 m³/h, η μεγίστη πίεση λειτουργίας 10 bar, ενώ η σίτα (κόκκινη) συγκρατεί σωματίδια 120mesh ή 125micron. Με ένδειξη κατεύθυνσης του νερού και 2 θέσεις 1/4"¨για τοποθέτηση μανόμετρων πίεσης. Εύκολο στον καθαρισμό ανοίγοντας την βάνα που βρίσκεται στο καπάκι ή αφαιρώντας τον inox σφικτήρα διαιρείτε το φίλτρο στα 2 και πολύ εύκολα μπορεί το στέλεχος να απομακρυνθεί και να καθαριστεί με καθαρό νερό. Εσωτερικά στο στέλεχος υπάρχει ένας ελικοειδής δίσκος που δημιουργεί έναν υδροκυκλωνισμό στο νερό κάνοντας ένα επιπλέον καθαρισμό.

Τοποθετείται σε ευθεία ή γωνιακή σύνδεση για την προστασία δικτύων με ενσωματωμένη σταγόνα, με σταλάκτες και μικροεκτοξευτήρες ή σε κήπους. 

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ
 

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας Hydro Spin

Σώμα Πλαστικό από Πολυπροπυλένιο

Στέλεχος Πλαστικό με Inox Σιτα

2 Είσοδοι-1 Έξοδος 2¨ Αρσενικοί

Παροχή έως 40 m³/h

Πίεση Λειτουργίας έως 10 bar

Με Ελικοειδή δίσκο για Υδροκυκλωνισμό

Σίτα 120mesh ή 125 Micron

Επιφάνεια Σίτας 304cm²

Χρώμα Σίτας Κόκκινη

Μήκος Σίτας 26cm

Βάνα Καθαρισμού στο Καπάκι 3/4¨

Inox Σφικτήρας Συγκράτησης Σώματος

Με Ένδειξη Ροής του Νερού

Δύο Θέσεις για Μανόμετρα 1/4΄΄

Χρήση σε Θερμοκήπια, Δενδρώδεις, Κήπους κ.α.

 

Διαστάσεις

Μ: 30cm, Π:20,5cm, Υ: 47,3 cm

  • Τοποθετείτε σε διατομές σωλήνων μέχρι και Φ63. Σε οριζόντια τοποθέτηση προτιμότερο είναι η βάνα καθαρισμού να κοιτάζει προς το έδαφος.
  • Η βάνα βοηθάει στον καθαρισμό του φίλτρου χωρίς να ανοίγεται το καπάκι. Όμως μετά από κάποιες ώρες άρδευση πρέπει να ανοίγεται και να ξεπλένεται καλύτερα η σίτα. Επίσης η βάνα έχει θηλυκό σπείρωμα 3/4¨ για να μπορεί να τοποθετεί εξάρτημα σύνδεσης σωλήνα για να απομακρύνεται το νερό με τις ακάθαρτες ουσίες σε κάποιο άλλο σημείο.
  • Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου και εξόδου του νερού είναι μεγαλύτερη από μία ατμόσφαιρα. Κάντε τακτικό έλεγχο για καθαρισμό του φίλτρου, σε περίπτωση που δεν καθαρίζετε εκτός από την μείωση της παροχής του νερού, υπάρχει και ο κίνδυνος θραύσης του σώματος.
  • Η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάτε από το σωματίδια που μεταφέρει το νερό.
  • Προτιμότερο να τοποθετείτε μετά την  κεντρική βάνα για να μην δέχεται την πίεση του  κεντρικού δικτύου σε περίπτωση που η πίεση είναι πάνω από 10 bar.

Είδαν επίσης