Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ Ψαλίδι+Φτυάρι+Γάντια+Κανάτα Gardena 8966-30

  • Κωδικός Προϊόντος: 4837541

  • Κατασκευαστής:  Gardena
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 25€

Περιγραφή

Το Σετ  Κλαδευτήρι, Φτυαράκι, Γάντια, Κανάτα 8966-30 της Gardena χρησιμοποιείται για την περιποίηση και τις εργασίες του κήπου.


Μοντέρνο και εργονομικό ψαλίδι για το κλάδεμα λουλουδιών και νεαρών βλαστών με μέγιστη κοπή 18mm. Άνετες πλαστικές χειρολαβές και ισχυρή κυρτοειδής λεπίδα με αντικολλητική επίστρωση. Στην λεπίδα υπάρχει σημείο κοπής για σύρμα καθώς και ασφάλεια κλεισίματος για ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση.


Φτυαράκι χειρός φαρδύ ιδανικό για φύτευση και μεταφύτευση. Ειδικά διαμορφωμένη λαβή για καλή εφαρμογή στο χέρι, άνετη εργασία και αντιολισθητικό Stop. Πλάτος εργασίας 8cm, κατασκευασμένο από ισχυρό ατσάλι με ειδική επίστρωση βαψίματος.


Άνετα Γάντια με αντιολισθητική και αδιάβρωχη Latex επίστρωση στην παλάμη που προσφέρει τέλειο κράτημα κατά την εργασία. Υφασμάτινη άνω περιοχή από πλεκτό με ελαστικό υλικό για καλή εφαρμογή, χωρίς να ιδρώνει το χέρι.


Στιβαρό πολυχρηστικό δοχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα συμπαγές ποτιστήρι ή σαν ένα μικρό φαράσι για το χώμα.


Gardena κορυφαία γερμανική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Gardena, Καδιανάκης ΑΕΣετ Κήπου Gardena 8966-30

Άνετα και Ανατομικά Γάντια

Φτυαράκι με Ανατομική Λαβή

Κλαδευτήρι 18mm

Δοχείο Χρήσης Νερού ή Χώματος

Ιδανικό για την Περιποίηση του Κήπου

Προέλευση: Γερμανία


  • Κάντε ακόμα πιο ευχάριστη και απολαυστική την εργασία του κήπου σας.

Είδαν επίσης