Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Λάστιχο Κήπου 5/8" 50m Alfagomma

  • Κωδικός Προϊόντος: 4406212

  • Κατασκευαστής:  ALFAGOMMA
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 65,8€

Περιγραφή

Το Λάστιχο Κήπου 294 LG Premium Trico της Alfagomma χρησιμοποιείται για εργασίες με νερό σε κήπους, κατοικίες και άλλες εφαρμογές.


Το 294LG είναι ένα υψηλής ποιότητας λάστιχο κήπου με πλέξη Trico,  4 στρωμάτων,  που συνδυάζει τα υλικά  σχεδιασμού με ένα άριστο αποτέλεσμα χρήσης. 


Το λάστιχο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μην τσακίζει κατά την χρήση, να μην στρίβει λόγο της ενισχυμένης εσωτερικής πλεξούδας και με προστασία στην υπεριώδης ακτινοβολία. Μια ειδική εσωτερική επίστρωση δρα κατά της δημιουργίας πρασινάδας (αλγών), ενώ ο σωλήνα δεν περιέχει στην σύνθεση του πλαστικοποιητές και βαρέα μέταλλα.


Το χρώμα του σωλήνα είναι λαχανί με μπλε γραμμή, η διάμετρος του είναι 5/8" ή 15mm, το μήκος του ρολού 50m, το πάχος του τοιχώματος 2.5mm, το βάρος 175gr/m, η πίεση λειτουργίας 10bar και οι αντοχές του στην θερμοκρασία -5 +60oC.


Το 294LG αποτελεί ένα εξαιρετικό λάστιχο για το πότισμα ή το καθάρισμα σε κήπους κατοικίες, τον αγρό και άλλες εφαρμογές.


Alfagomma κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής σωλήνων για την γεωργια, την βιομηχανια, την ναυτιλία κ.α. με έδρα την Ιταλία.

Πηγή Πληροφοριών: Alfagomma, Καδιανάκης ΑΕ

Λάστιχο Κήπου 294 Alfagomma

Μήκος Ρολού 50m

Διάμετρος 5/8"-15mm

Τεχνολογία Trico

Δεν Τσακίζει

Αντοχή στο Στρίψιμο

Αντοχή στην Υπεριώδη Ακτινοβολία

Δεν Αναπτύσσει Άλγη

Μη Τοξικό

Πίεση Λειτουργίας 12bar

Χρώμα Λαχανί με Μπλέ Γραμμή

Βάρος 175gr/m

Προέλευση: Ιταλία


Διαστάσεις Ρολού

Μ:45cm, Π:45cm, Υ:19cm

  • Το 294 LG είναι ένα εξαιρετικό λάστιχο για τον κήπο. Πλεονεκτεί για την αντοχή του στα τσάκισμα και στην περιστροφή, στην ηλιακή ακτινοβολία, στην μη ανάπτυξη αλγών.

Είδαν επίσης