Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Στρύμων 0-100 Lit/h

  • Κωδικός Προϊόντος: 4701303

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τιμή: 
  • 0,1€

Περιγραφή

O Ρυθμιζόμενος Καρφωτός Σταλάκτης Στρύμων της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-100 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar. Τοποθετείτε σε πάνω αρδευτικό σωλήνα από Φ16 έως Φ32 με  προσαρμογή του Φις 3mm. Το νερό εξέρχεται πάνω από το καπάκι από  8 σημεία δημιουργώντας τεχνητή βροχή όπως μια ομπρέλα με διάμετρο από 20-140cm σε 1 bar πίεση. Σε χαμηλές παρόχες κάτω τον 30 lit/h λειτουργεί ως σταλάκτης. Ο Στρύμων πλεονεκτεί στο γεγονός ότι γυρίζοντας το καπάκι είναι δυνατόν τα ρυθμιστεί η ποσότητα του νερού, σε κάθε κλικ αλλάζει η ποσότητα νερού (βλέπε τεχνικό φυλλάδιο) αλλά και γιατί σε περίπτωση φραξίματος ανοίγει εύκολα και καθαρίζει.

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: PalaplastΣταλάκτης Ρυθμιζόμενος Στρύμων

Παροχή: 0-100lit/h

Χρώμα Πράσινο-Μαύρο

Ομπρέλα Διαβροχής 20-140cm

Παροχή Κάτω τον 30lit/h Λειτουργεί ως Σταλάκτης

Πίεση Λειτουργίας: 0.5-3 Bar

Είσοδος Νερού Φις 3mm

Σήμανση + - για αυξομείωση παροχής

8 Σημεία Εξόδου του  Νερού Πάνω από το Καπάκι

Φίλτρο 80 mesh

Ιδανικό για Δένδρα, Θάμνους, Λουλούδια

 

Διαστάσεις :

Μ: 4cm Π: 2.5cm Υ: 2.8cm

  • Ο σταλάκτης πλεονεκτεί λόγο του μεγάλου εύρους ρύθμισης.
  • Κατά την τοποθέτηση του να ανοίγεται οπή με σγρόμπια 3 mm και όσο την δυνατόν περισσότερο όρθιο στον σωλήνα χωρίς κλίση αριστερά ή δεξιά.
  • Σε δίκτυα με μεγάλες γραμμές οι πρώτοι σταλάκτες να ρυθμίζονται με λιγότερα λίτρα, δηλαδή να είναι πιο σφικτό το καπάκι, ενώ οι τελευταίοι πιο ανοικτό το καπάκι. Το ίδιο και σε καλλιέργειες με κλίση, στα χαμηλότερα σημεία να είναι πιο σφικτό το καπάκι για να βγάζει λιγότερη ποσότητα νερού χαμηλά, έτσι ώστε να εξισορροπούνται οι διαφορές λόγω κλίσεων.
  • Το καπάκι να μην ξεβιδώνεται μεχρι την τελευταίο σπείρωμα γιατί υπάρχει κίνδυνος η πίεση του νερού να το από μακρύνει από το σώμα του.

Είδαν επίσης