Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

σωληνάκια

Σωληνάκι Φ7X100cm Κομπλέ

  • Κωδικός Προϊόντος: 4710100

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,26€

Περιγραφή

Το Κομπλέ Σωληνάκι Φ7 της Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ σωλήνας και σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρα.


Κατασκευασμένο από μαλακό PVC για ευκολία στην χρήση και την τοποθέτηση και με προστασία UV από τον ήλιο. Στις δύο άκρες είναι τοποθετημένα νίπελ Φ6 αρσενικά για την τοποθέτηση σε υποδοχή Φ6 και σε μικροεκτοξευτήρα με υποδοχή θηλυκό νίπελ. Η διάμετρος του εξωτερική διάμετρος στο σωληνάκι είναι 7mm, η εσωτερική 4.5mm και το μήκος του 100cm.


Το σωληνάκι είναι ιδανικό σε περιπτώσεις που θέλουμε να σηκώσουμε μικροεκτοξευτήρες από το έδαφος με την βοήθεια λόγχης, ή όταν θέλουμε να σε εναέριο δίκτυο να κατεβάσουμε λίγο πιο χαμηλά σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρα.

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ

Σωληνάκι Κομπλέ Φ7

Κατασκευασμένο από Μαλακό PVC

Μήκος 100cm

Με 2 Νίπελ Φ6 Αρσενικά στις 2 Άκρες

Εξωτερική Διάμετρος 7mm

Εσωτερική Διάμετρος 4.5mm

Προστασία από τον Ήλιο

Ιδανικό για Ενδιάμεση Σύνδεση Σωλήνα Μικροεκτοξευτήρα

Προέλευση Ελλάδα


Διάσταση:

Μήκος: 100cm, Δ: 7mm

  • Μην χρησιμοποιείται το σωληνάκι σκέτο χωρίς σταλάκτη ή μικροεκτοξευτήρα στην άκρη, καθώς η ποσότητα του νερού δεν υπολογίζεται και πιθανόν να υπάρξουν ανομοιομορφίες στο διανομή του νερού στην καλλιέργεια.

Είδαν επίσης