Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 1 1/2¨με Βανάκι

  • Κωδικός Προϊόντος: 4742605

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 11,45€

Περιγραφή

Το Υδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας 1 1/2¨ με βανάκι καθαρισμού της Palaplast χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού της άρδευση από άμμο και άλλα ανόργανα σωματίδια. Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο, στην ηλιακή ακτινοβολία και στα λιπάσματα που περνούν μέσω του νερού άρδευσης. To σώμα  είναι κατασκευασμένο από πλαστικό (PPC)  όπως και το εσωτερικό στέλεχος το οποίο στηρίζει την ανοξείδωτη σίτα που συγκρατεί τις ακαθαρσίες. Η είσοδος και η έξοδος του φίλτρου είναι διαμέτρου 1 ½¨ με αρσενικό σπείρωμα, μπορεί να περάσει παροχή μέχρι 8 m³/h, η μεγίστη πίεση λειτουργίας 8 bar, ενώ η σίτα (κόκκινη) συγκρατεί σωματίδια 120mesh ή 125micron. Με ένδειξη κατεύθυνσης του νερού και 2 θέσεις για τοποθέτηση μανόμετρων πίεσης. Εύκολο στον καθαρισμό ανοίγοντας το βανάκι (Φ16) ή ξεβιδώνοντας το καπάκι αφαιρείται  το εσωτερικό στέλεχος και ξεπλένεται με καθαρό νερό. Εσωτερικά στο στέλεχος υπάρχει ένας ελικοειδής δίσκος που δημιουργεί έναν υδροκυκλωνισμό στο νερό κάνοντας ένα επιπλέον καθάρισμα. Τοποθετείται σε ευθεία σύνδεση για την προστασία δικτύων με ενσωματωμένη σταγόνα, με σταλάκτες και μικροεκτοξευτήρες ή σε κήπους. 

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕΥδροκυκλωνικό Φίλτρο Σίτας Γραμμής

Σώμα Πλαστικό από Πολυπροπυλένιο

Στέλεχος Πλαστικό με Inox Σιτα

Είσοδος-Έξοδος 1 1/2¨ Αρσενικό

Παροχή έως 8 m³/h

Πίεση Λειτουργίας έως 8 bar

Με Ελικοειδή δίσκο για Υδροκυκλωνισμό

Σίτα 120mesh ή 125 Micron

Επιφάνεια Σίτας 185cm²

Χρώμα Σίτας Κόκκινη

Μήκος Σίτας 17cm

Βάνα Καθαρισμού στο Καπάκι με Φ16  Έξοδο

Με Ένδειξη Ροής του Νερού

Δύο Θέσεις για Μανόμετρα 1/4΄΄

Χρήση σε Θερμοκήπια, Δενδρώδεις, Κήπους κ.α.

 

Διαστάσεις

Μ: 25cm, Π:12cm, Υ: 25 cm

  • Τοποθετείτε σε διατομές σωλήνων μέχρι και Φ50. Σε οριζόντια τοποθέτηση προτιμότερο είναι το ανοιγόμενο καπάκι να κοιτάζει προς το έδαφος.
  • Το βανάκι βοηθάει στον καθαρισμό του φίλτρου χωρίς να ανοίγεται το καπάκι. Όμως μετά από κάποιες ώρες άρδευση πρέπει να ανοίγεται και να ξεπλένεται καλύτερα η σίτα. Επίσης στο βανάκι μπορεί να τοποθετηθεί σωλήνας Φ16 για να απομακρύνεται το νερό σε κάποιο άλλο σημείο
  • Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου και εξόδου του νερού είναι μεγαλύτερη από μία ατμόσφαιρα. Κάντε τακτικό έλεγχο για καθαρισμό του φίλτρου, σε περίπτωση που δεν καθαρίζετε εκτός από την μείωση της παροχής του νερού, υπάρχει και ο κίνδυνος θραύσης του σώματος.
  • Η συχνότητα καθαρισμού εξαρτάτε από το σωματίδια που μεταφέρει το νερό.
  • Προτιμότερο να τοποθετείτε μετά την  κεντρική βάνα για να μην δέχεται την πίεση του  κεντρικού δικτύου.

Είδαν επίσης