Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Αδρας με Λόγχη 0-70 Lit/h

  • Κωδικός Προϊόντος: 4701820

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τιμή: 
  • 0,25€

Περιγραφή

O Ρυθμιζόμενος  Σταλάκτης Αρδας με Λόγχη της Palaplast χρησιμοποιείτε για την άρδευση δένδρων, θάμνων, λουλουδιών, γλαστρών κ.α. Δυνατότητα παροχής από 0-70 lit/h κ πίεση λειτουργίας 0.5- 3. bar. Τοποθετείτε στο χώμα, γλάστρες ή παρτέρια καρφώνοντας την λόγχη  και συν΄δεεται με σωληνάκι 6mm  πάνω αρδευτικό σωλήνα από Φ16 έως Φ32 με με την λήψη Φ6 που συμπεριλαμβάνεται με το σταλάκτη. Το νερό εξέρχεται πάνω από το καπάκι από  8 σημεία δημιουργώντας τεχνητή βροχή όπως μια ομπρέλα με διάμετρο από 10-80cm se 1 bar πίεση. Σε χαμηλές παρόχες κάτω τον 16 lit/h λειτουργεί ως σταλάκτης. Ο Αρδας πλεονεκτεί στο γεγονός ότι γυρίζοντας το καπάκι είναι δυνατόν τα ρυθμιστεί η ποσότητα του νερού, σε κάθε κλικ αλλάζει η ποσότητα νερού (βλέπε τεχνικό φυλλάδιο) αλλά και γιατί σε περίπτωση φραξίματος ανοίγει εύκολα και καθαρίζει.

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast


Σταλάκτης Ρυθμιζόμενος Αρδας με Λόγχη

Παροχή: 0-70lit/h

Χρώμα Κόκκινο-Μαύρο

Μήκος Λόγχς 12.7cm

Ομπρέλα Διαβροχής 10-70cm

Παροχή Κάτω τον 14lit/h Λειτουργεί ως Σταλάκτης

Πίεση Λειτουργίας: 0.5-3 Bar

Είσοδος Νερού Φις 6mm

Συμπεριλαμβάνεται Σύνδεσμος Φ6

Σήμανση + - για αυξομείωση παροχής

8 Σημεία Εξόδου του  Νερού Πάνω από το Καπάκι

Φίλτρο 80 mesh

Ιδανικό για Γλάστρες, Δένδρα, Θάμνους, Λουλούδια

 

Διαστάσεις :

Μ: 12.7cm Π: 1.5cm

  • Ο σταλάκτης πλεονεκτεί λόγο του μεγάλου εύρους ρύθμισης.
  • Να τοποθετείτ όσο το δυνατόν όρθιο στο χώμα χωρίς κλίση αριστερά ή δεξιά.
  • Σε δίκτυα με μεγάλες γραμμές οι πρώτοι σταλάκτες να ρυθμίζονται με λιγότερα λίτρα, δηλαδή να είναι πιο σφικτό το καπάκι, ενώ οι τελευταίοι πιο ανοικτό το καπάκι. Το ίδιο και σε καλλιέργειες με κλίση, στα χαμηλότερα σημεία να είναι πιο σφικτό το καπάκι για να βγάζει λιγότερη ποσότητα νερού χαμηλά, έτσι ώστε να εξισορροπούνται οι διαφορές λόγω κλίσεων.
  • Το καπάκι να μην ξεβιδώνεται μεχρι την τελευταίο σπείρωμα γιατί υπάρχει κίνδυνος η πίεση του νερού να το από μακρύνει από το σώμα του.

Είδαν επίσης