Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Τάπα Φις

  • Κωδικός Προϊόντος: 47941

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τιμή: 
  • 0,02€

Περιγραφή

Η Τάπα Φις της Palaplast χρησιμοποιείται για το κλείσιμο οπών στους σωλήνες άρδευσης.

 

Κατασκευασμένες από πλαστικό οι τάπες έχουν τυφλή προεξοχή τύπου φις που εφαρμόζεται στην ανοικτή οπή και δεν αφήνει το νερό να βγει έξω από την σωλήνα. Στο πάνω μέρος της η τάπα είναι σχεδιασμένη με ειδική εσοχή ώστε να εφαρμόζεται βοηθητικό εξάρτημα όπως η σγρόμπια και να τοποθετείται με περισσότερη άνεση.

Υπάρχουν διάφορες διατομές οι οποίες διαχωρίζονται ανάλογα και με τον αντίστοιχο χρωματισμό. Οι διαθέσιμες διατομές είναι 4mm(μπλε), 6mm(κόκκινη), 8mm(γκρι) και 10mm(μαύρη).

 

Οι τάπες αποτελούν ιδανική λύση για το κλείσιμο οπών που ανοίχτηκαν κατά λάθος ή σε περίπτωσης μεταφοράς σταλακτών σε διαφορετικό σημείο.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.


Πηγές Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης Α.Ε

Τάπα Φις

Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό

Διατομές 4,6,8 και 10mm

Πάνω Μέρος Εσοχή

Κάτω Μέρος Φις Προεξοχή

Χρησιμοποιείται για το Κλείσιμο Οπών σε Σωλήνα

  • Η διάμετρος της τάπας επιλέγεται ανάλογα με την διάμετρο της σγρόμπιας με την οποία ανοίχτηκαν. Π.χ Με σγρόμπια Φ3-4 χρησιμοποιούμε τάπα 4mm.
  • Η τάπα 4mm μπορεί να τοποθετηθεί με την Σπέσιαλ Σγρόμπια Φ4 ή με την μύτη της Σγρόμπιας Φ3. Οι υπόλοιπες διαστάσεις με την μύτη οποιασδήποτε σγρόμπιας.
  • Η τάπα 8mm χρησιμοποιείται για το κλείσιμο οπής προερχόμενη από πιπέτα με διάμετρο 8mm. Παρόλο που τοποθετείται με λίγο περισσότερη δυσκολία για αυτήν την χρήση καλύτερο αποτέλεσμα στεγάνωσης θα έφερνε η τάπα 10mm.

Είδαν επίσης