Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Βανάκι Νίπελ Αρσενικό-Ρακόρ Lock

  • Κωδικός Προϊόντος: 4634

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Τιμή: 
  • 0,77€

Περιγραφή

Το Βανάκι Νιπελ-Lock τις Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ εξαρτήματος (σέλλα, ταφ κ.α.) με θηλυκό σπείρωμα και του σωλήνα, ως διακόπτης  της ροής του νερού.

 Κατασκευασμένο από πλαστικό, πολυακετάλη (POM) και NBR, με κόκκινο χρώμα χερούλι που αντέχει την ηλιακή ακτινοβολία και μαύρο σώμα, πίεση λειτουργίας 4 bar και διαθέσιμες διαστάσεις Φ16, Φ17(Ταινία),Φ20 και Φ25 και σε αντίστοιχα σπειρώματα 3/4" κ’ 1”. Η είσοδος του νερού γίνεται μέσω του αρσενικού σπειρώματος  ενώ η έξοδος με Ρακόρ Lock που κρατάει σταθερά την σωλήνα πάνω στο βανάκι και δεν αποσυναρμολογείται  με την πίεση.

Μπορεί να συνδέσει οποιοδήποτε εξάρτημα ανάλογης διαμέτρου με σταλακτηφόρο ή μαλακό τυφλό σωλήνα. Τα βανάκια είναι ιδανικά για θερμοκήπια, κήπους και άλλες αγροτικές εφαρμογές με χαμηλές πιέσεις λειτουργίας


** Η διάσταση Φ16Χ1" και Φ20Χ1" είναι της Agrodrip.

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ


Τεχνικό Φυλλάδιο

Βανάκι Νίπελ-Ρακορ Lock

Χρησιμοποιείτε ως Ενδιάμεσος Διακόπτης

Διατομές Σωλήνων Φ16, Φ17,Φ20,Φ25

Αρσενικό Σπείρωμα 3/4¨, 1¨

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 4 bar

Ρακόρ Lock για Αντοχή στην Πίεση

Αντοχή στην Ηλιακή Ακτινοβολία

Κόκκινο Χερούλι-Μαύρο Σώμα

Εύκολο Άνοιγμα κ΄ Κλείσιμο

Εφαρμογή σε Μαλακούς Σωλήνες

Ιδανικό για Θερμοκήπια, Κήπους, Ανοικτές Καλλιέργειες


Διαστάσεις:

Μ: 11cm, Π: 3cm, Υ: 5.5cm

  • Το βανάκι πλεονεκτεί λόγω του χαμηλού κόστους και της γρήγορης και εύκολης τοποθέτησης του. Ακόμα το ρακορ τύπου Lock κρατάει σταθερά τον σωλήνα πάνω στο εξάρτημα με αποτέλεσμα να μην αποσυναρμολογείται με την πίεση.
  • Για γραμμές με μεγάλες απατήσεις σε νερό και ιδιαίτερα στην Φ25 διάσταση, λόγω της μικρής εσωτερικής διαμέτρου στο βανάκι η ποσότητα του νερού που περνάει είναι περιορισμένη και  προτιμότερο είναι να χρησιμοποιούνται οι πλαστικές βάνες(μαύρες). Επίσης να προτιμούνται οι πλαστικές βάνες(μαύρες) σε μόνιμες εγκαταστάσεις.
  • Μην χρησιμοποιείτε το Βανάκι σε δίκτυο με πίεση λειτουργίας πάνω από 4 bar
  • Το βανάκι με Lock είναι ιδανικό σε περιπτώσεις που υπάρχει η ανάγκη κάποιες φορές να  αποσυνδέετε η σωλήνα, σε αντίθεση με το Φίς που αποσυνδέεται δύσκολα. 

Είδαν επίσης