Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Βανάκι Νίπελ Αρσενικό-Φις

  • Κωδικός Προϊόντος: 4633

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,55€

Περιγραφή

Το Βανάκι Νιπελ-Φις τις Palaplast χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμός μεταξύ εξαρτήματος (σέλλα, ταφ κ.α.) με θηλυκό σπείρωμα και του σωλήνα, ως διακόπτης  της ροής του νερού.

 Κατασκευασμένο από πλαστικό, πολυακετάλη (POM) και NBR, με κόκκινο χρώμα χερούλι που αντέχει την ηλιακή ακτινοβολία και μαύρο σώμα, πίεση λειτουργίας 4 bar και διαθέσιμες διαστάσεις Φ16, Φ20 και Φ25 και σε αντίστοιχα σπειρώματα 1/2", 3/4" κ’ 1”. Η είσοδος του νερού γίνεται μέσω του αρσενικού σπειρώματος  και η έξοδος με ειδικό Φις που δύσκολα αποσυναρμολογείται από τον σωλήνα με την πίεση.

Μπορεί να συνδέσει οποιοδήποτε εξάρτημα ανάλογης διαμέτρου με σταλακτηφόρο ή μαλακό τυφλό σωλήνα. Τα βανάκια είναι ιδανικά για θερμοκήπια, κήπους και άλλες αγροτικές εφαρμογές με χαμηλές πιέσεις λειτουργίας

 

Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ


Τεχνικό Φυλλάδιο

Βανάκι Νίπελ-Φις

Χρησιμοποιείτε ως Ενδιάμεσος Διακόπτης

Διατομές Σωλήνων Φ16, Φ20,Φ25

Αρσενικό Σπείρωμα 1/2¨, 3/4¨, 1¨

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 4 bar

Ειδικό Φις για Αντοχή στην Πίεση

Αντοχή στην Ηλιακή Ακτινοβολία

Κόκκινο Χερουλι - Μαύρο Σώμα

Εύκολο Άνοιγμα κ΄Κλείσιμο

Εφαρμογή σε Μαλακούς Σωλήνες

Ιδανικό για Θερμοκήπια, Κηπους, Ανοικτές Καλλιεργειες


Διαστάσεις:

Μ: 9cm, Π: 2.5cm, Υ: 5.5cm

  • Το βανάκι πλεονεκτεί λόγω του χαμηλού κόστους και της γρήγορης και εύκολης τοποθέτησης του.
  • Για γραμμές με μεγάλες απατήσεις σε νερό και ιδιαίτερα στην Φ25 διάσταση, λόγω της μικρής εσωτερικής διαμέτρου στο βανάκι η ποσότητα του νερού που περνάει είναι περιορισμένη και  προτιμότερο είναι να χρησιμοποιούνται οι πλαστικές βάνες(μαύρες). Επίσης να προτιμούνται οι πλαστικές βάνες(μαύρες) σε μόνιμες εγκαταστάσεις.
  • Μην χρησιμοποιείτε το Βανάκι σε δίκτυο με πίεση λειτουργίας πάνω από 4 bar
  • Σε περίπτωση αποσυναρμολόγησης από το σωλήνα από την πίεση χρησιμοποιήστε σφικτήρες ή δεματικά ή τοποθετήστε εξαρχής βανάκι με σύστημα ρακόρ Lock.

Είδαν επίσης