Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Βάνα Σφαιρική Α-Θ

  • Κωδικός Προϊόντος: 46313

  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 2€

Περιγραφή

Η Σφαιρική Βάνα με αρσενικό-θηλυκό σπείρωμα χρησιμοποιείται στα δίκτυα άρδευσης για την διακοπή ή την ρύθμιση της ροής του νερού.

Κατασκευασμένη από πλαστικό  (PPC,POM, NBR, Teflon), με μέγιστη πίεση λειτουργίας 10 bar,  είσοδο με αρσενικό σπείρωμα και έξοδο με θηλυκό, μαύρο χρώμα, αποσπώμενο χερούλι και διαθέσιμες διαστάσεις από 3/4¨ έως και 2¨. Υψηλές αντοχές στον ήλιο, στις χημικές ενώσεις ή σε άλλες ουσίες όπως λιπάσματα που περνάνε μέσα του δικτύου άρδευσης.

Στιβαρή κατασκευή με ευκολία στο χειρισμό και με ελάχιστες απώλειες πίεσης, οι πλαστικές σφαιρικές βάνες αποτελούν ιδανική λύση σε δίκτυα άρδευσης θερμοκηπίων, ανοικτών αγρών και κήπων

Σφαιρική Βάνα

Χρησιμοποιείτε για την Διακοπή ή την Ρύθμιση της Ροής

Κατασκευασμένη από Πλαστικό(PPC,POM, NBR, Teflon)

Είσοδος Αρσενικό Σπείρωμα-Έξοδος Θηλυκό

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 10 bar

Διαθέσιμες Διαστάσεις από 3/4" έως 2¨

Χρώμα Μαύρο

Αντοχή στον Ήλιο κ Χημικές Ενώσεις

Ευκολία στον Χωρισμό

Αποσπώμενο Χερούλι

Στιβαρή Κατασκευή

Προέλευση: Ελλάδα-Ιταλία

  • Η βάνες  μικρών διαστάσεων υπερτερούν στα αντίστοιχα μίνι βανάκια τόσο στην διάρκεια ζωής τους λόγω πιο στιβαρής κατασκευής αλλά και η εσωτερική τους διάμετρος δεν περιορίζει την παροχή.
  • Προσοχή!!! να μην Ξεβιδωνετε το περικόχλιο που συγκρατεί την εσωτερική πλαστική σφαίρα.
  • Μην χρησιμοποιείται τις βάνες πριν από υδρόμετρα σε κολεκτερ ή άλλες περιπτώσεις με υψηλές μηχανικές απαιτήσεις, η βάνες μπορεί να έχουν αντοχή σε υψηλές πιέσεις δεν έχουν όμως την δυνατότητα συγκράτησης βαρέων φορτίων

Είδαν επίσης