Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σέλα Συρταρωτή Μονή

  • Κωδικός Προϊόντος: 476

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,89€

Περιγραφή

Η Μονή Συρταρωτή Σέλα της Palaplast χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με έναν σωλήνα μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψης σε ένα δίκτυο άρδευσης.


Οι Σέλες κατασκευάζονται από πολυπροπυλαίνιο(PP) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές και συνεργάζονται με όλους τους σωλήνες Πολυαιθυλενίου(ΡΕ). Η σέλα "αγκαλιάζει" την κεντρική σωλήνα και συγκρατείται με τα δύο συρτάρια, ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει ειδικό λάστιχο στεγάνωσης από NBR(συνθετικό καουτσούκ).


Οι διαθέσιμες διατομές είναι  Φ25, Φ32, Φ40, Φ50, Φ63, Φ75, Φ90 και Φ110. Έχει παροχή με θηλυκό σπείρωμα διαμέτρου 1/2" (Φ25), 3/4" (Φ32) και 1" (Φ 40-Φ110). Η μέγιστη πίεση λειτουργίας της σέλας είναι 6 bar


Η σέλες αποτελούν μια ιδανική και σταθερή λύση για την σύνδεση σωλήνων άρδευσης σε υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγές Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης Α.Ε


Σέλα Συρταρωτή Μονή

Κατασκευασμένη από Πολυπροπυλένιο

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 6 bar

Διαθέσιμες Διατομές από Φ25-Φ110

Παροχή με Θηλυκό Σπείρωμα

Σπείρωμα 1/2", 3/4", 1"

Εσωτερικό Δακτύλιο Στεγάνωσης από NBR

Ιδανική για την Δημιουργία Λήψης

  • Για την Σύνδεση σωλήνα στην παροχή χρησιμοποιείστε Ρακόρ τύπου Lock για μαλακούς σωλήνες ή κοχλιωτό για σκληρούς στην αντίστοιχη διάμετρο.
  • Σε περίπτωση που χρειάζεται διακοπή της ροής του νερού χρησιμοποιείται ενδιάμεσα  με το ρακόρ την Α-Θ πλαστική Βάνα ή τα απλά Βανάκια χωρίς την χρήση Ρακόρ, στην αντίστοιχη διάμετρο.
  • Η τοποθέτηση των Σελών γίνεται αφαιρώντας τα συρτάρια, τοποθετήστε η σέλα πάνω στην κεντρική σωλήνα και επανατοποθετείστε τα συρτάρια "σπρώχνοντας" προοδευτικά  από λίγο και εναλλάξ το ένα και το άλλο. Στην συνέχεια ανοίξτε οπή στην σωλήνα με την βοήθεια τρυπανιού ή φτερού. Για Σέλα Φ25-32 χρησιμοπoιείστε τρυπάνι6-8mm, για Φ40-50 12-16mm, και για τα μεγαλύτερα νούμερα μέχρι 18mm.

Είδαν επίσης