Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Βανάκι Νίπελ Αρσενικό-Φις Μπλε

  • Κωδικός Προϊόντος: 46371

  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 0,53€

Περιγραφή

Το Βανάκι Νιπελ-Φις Μπλε χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ εξαρτήματος (σέλλα, ταφ κ.α.) με θηλυκό σπείρωμα και του σωλήνα, ως διακόπτης  της ροής του νερού.

 Κατασκευασμένο από πλαστικό πολυπροπυλένιο και ακετάλη, με μπλε χρώμα χερούλι που αντέχει την ηλιακή ακτινοβολία και μαύρο σώμα, πίεση λειτουργίας 4 bar και διαθέσιμες διαστάσεις Φ16, Φ20 και Φ25 και σε αντίστοιχο σπείρωμα 3/4". Η είσοδος του νερού γίνεται μέσω του αρσενικού σπειρώματος  και η έξοδος με ειδικό Φις που δύσκολα αποσυναρμολογείται από τον σωλήνα με την πίεση.

Μπορεί να συνδέσει οποιοδήποτε εξάρτημα ανάλογης διαμέτρου με σταλακτηφόρο ή μαλακό τυφλό σωλήνα. Τα βανάκια είναι ιδανικά για θερμοκήπια, κήπους και άλλες αγροτικές εφαρμογές με χαμηλές πιέσεις λειτουργίας

Βανάκι Νίπελ-Φις Μπλε

Χρησιμοποιείτε ως Ενδιάμεσος Διακόπτης

Διατομές Σωλήνων Φ16, Φ20,Φ25

Αρσενικό Σπείρωμα  3/4¨

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 4 bar

Ειδικό Φις για Αντοχή στην Πίεση

Αντοχή στην Ηλιακή Ακτινοβολία

Μπλε Χερούλι

Μαύρο Σώμα

Εύκολο Άνοιγμα και Κλείσιμο

Εφαρμογή σε Μαλακούς Σωλήνες

Ιδανικό για Θερμοκήπια, Κήπους, Ανοικτές Καλλιέργειες

Προέλευση Ιταλία

 

Διαστάσεις:

Μ: 10cm, Π: 3cm, Υ: 4cm

  • Το βανάκι πλεονεκτεί λόγω της μεγάλη εσωτερικής διαμέτρου σε σχέση με βανάκια άλλων κατασκευαστών, αλλά και για το μεγάλο, δυνατό και άνετο χερούλι του. Επίσης λόγω του χαμηλού κόστους και της γρήγορης και εύκολης τοποθέτησης του.
  • Για γραμμές με μεγάλες απαιτήσεις σε νερό και ιδιαίτερα στην Φ25 διάσταση, αν και βανάκι με μεγαλύτερη  εσωτερική διαμέτρου, η ποσότητα του νερού που περνάει είναι περιορισμένη και  προτιμότερο είναι να χρησιμοποιούνται οι πλαστικές βάνες(μαύρες). Επίσης να προτιμούνται οι πλαστικές βάνες(μαύρες) σε μόνιμες εγκαταστάσεις.
  • Μην χρησιμοποιείτε το Βανάκι σε δίκτυο με πίεση λειτουργίας πάνω από 4 bar
  • Σε περίπτωση αποσυναρμολόγησης από το σωλήνα από την πίεση χρησιμοποιήστε σφιγκτήρες ή δεματικά ή τοποθετήστε εξαρχής βανάκι με σύστημα ρακόρ Lock.

Είδαν επίσης