Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Νέο Ψαλίδι C45 με Μπαταρία 250 Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483709

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 1.839,91€

Περιγραφή

Το Νέο Ψαλίδι Μπαταρίας C45 της Pellenc χρησιμοποιείται για το κλάδεμα δένδρων, αμπελιών, καλλιεργειών και πράσινων χώρων.  Αποτελεί μια νέα γενιά κλαδευτικών που συνδυάζει καινοτομία, ακρίβεια, δύναμη, οικονομία και μεγαλύτερη  ασφάλεια.


Ψαλίδι μόλις 865gr, με διάμετρο κοπής 45mm , με μισό ή ολόκληρο άνοιγμα, οπτική σκανδάλη λειτουργίας μισού ή ολόκληρου ανοίγματος, ισχυρή επικαλυμμένη λεπίδα Pradines. Με τέσσερα προγράμματα κοπής, με επιλογή προοδευτικής ή απότομης κοπής, με γρήγορο ή αργό κόψιμο, δυνατότητα ρύθμισης σε 9 σκάλες του μισού ανοίγματος και δυνατότητα ρύθμισης διασταύρωσης λεπίδας αντιμάχαιρου σε 9 σκάλες. Σύστημα Προστασίας Δακτύλων.


Μπαταρία 250 λιθίου με διάρκεια 2-3 ημέρες δουλειάς, βάρος 1680gr, ισχύς 1728w, μέσος όρος κύκλου φορτίσεων 1000, χρόνος φόρτισης 5 ώρες, 5.8 Ah, 251Wh και 43,2V. Η μπαταρία είναι με ιμάντες στήριξης στην πλάτη και θήκη τοποθέτησης του ψαλιδιού. Εκτός από την έξοδο σύνδεσης καλωδίου του ψαλιδιού στην μπαταρία υπάρχει και δεύτερη έξοδος για την τοποθέτηση πριονιού.


Το C45 είναι το πιο ισχυρό, πιο ανθεκτικό και πιο ελαφρύ δενδροκομικό κλαδευτικό, με μοναδική σχέση βάρους και διάρκεια της μπαταρίας.


H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ


Κλαδευτικό Μπαταρίας C45

Διάμετρος Κοπής: 45mm

Διάρκεια Μπαταρίας 2-3 Ημέρες

Μπαταρία Lithium

Σύστημα Προστασίας Δακτύλων

Προοδευτικής ή Απότομης Κοπής

Μισό ή Ολόκληρο Άνοιγμα

Οπτική Σκανδάλη Ρύθμισης Μισού Ανοίγματος

Βάρος Ψαλιδιού 865gr

Βάρος Μπαταρίας 1680 gr

2+1 Χρόνια Εγγύηση

Πλήρη Κάλυψη Service-Ανταλακτικών

Ζωή Μπαταρίας 800 Φορτίσεις

Χρόνος Φόρτισης  7 Ώρες

Προέλευση Γαλλία

Εγγύηση: 2 Χρόνια

 

Διαστάσεις Ψαλιδιού

Μ: 28cm Π: 4cm Υ: 12cm

Διαστάσεις Μπαταρίας

Μ: 26cm Π: 6.5cm Υ: 12cm

  • Κάθε 20 ώρες λειτουργίας ο χρηστής οφείλει να τοποθετεί το ειδικό γράσο της Pellenc ανάμεσα στην λεπίδα και το αντιμάχαιρο, στην κεντρική βίδα και στον πείρο της λεπίδας.
  • Κάθε 200 ώρες λειτουργίας ή μία φόρα το χρόνο το ψαλίδι χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.
  • Το Ψαλίδι δεν χρειάζεται εργαλεία για το γρασάρισμα ή την αλλαγή της λεπίδας.
  • Φροντίστε η λεπίδα να είναι πάντα ακονισμένη.
  • Το ψαλίδι να φορτίζεται όταν από 99% κατεβαίνει περίπου στο 30%. Μετά το τέλος της περιόδου του κλαδέματος θα φορτίζεται πλήρως και στην συνεχεία να αποθηκεύετε. Το ψαλίδι θα φορτιστεί ξανά στην επόμενη περίοδος του κλαδέματος.
  • Μέτα από μερικές μέρες αδράνειας της μπαταρίας για την προστασία της μπαίνει αυτόματα σε στάδιο αργής αποφόρτισης και σταματάει στο 25%.