Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ψαλίδι Prunion με Μπαταρία 150P Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483716

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: 
  • 950€

Περιγραφή

Το Ψαλίδι Μπαταρίας Prunion της Pellenc χρησιμοποιείται για το κλάδεμα δένδρων, αμπελιών και άλλων καλλιεργειών.  Αποτελεί μια νέα γενιά κλαδευτικών που συνδυάζει καινοτομία, ακρίβεια, δύναμη, οικονομία και ευελιξία.


Ψαλίδι μόλις 860gr, με διάμετρο κοπής 45mm (ελιά 38-40mm), με μισό ή ολόκληρο άνοιγμα, οπτική σκανδάλη λειτουργίας μισού ή ολόκληρου ανοίγματος, ισχυρή επικαλυμμένη λεπίδα Pradines. Με τέσσερα προγράμματα κοπής, με επιλογή προοδευτικής ή απότομης κοπής, με γρήγορο ή αργό κόψιμο, δυνατότητα ρύθμισης σε 9 σκάλες του μισού ανοίγματος και δυνατότητα ρύθμισης διασταύρωσης λεπίδας αντιμάχαιρου σε 9 σκάλες.


Μπαταρία 150 λιθίου με διάρκεια 1 ημέρα δουλειάς, βάρος 845gr, ισχύς 865w, μέσος όρος κύκλου φορτίσεων 800, χρόνος φόρτισης 9 ώρες, 3,45 Ah, 150Wh και 43,2V. Η μπαταρία έχει ζώνη στήριξης στην μέση και θήκη τοποθέτησης του ψαλιδιού.


Το Prunion είναι το πιο ευέλικτο, πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ δενδροκομικό κλαδευτικό, με μοναδική σχέση βάρους και διάρκεια της μπαταρίας.


H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ
Κλαδευτικό Μπαταρίας Prunion 150P

Διάμετρος Κοπής:45mm(Ελιά 40mm)

Διάρκεια Μπαταρίας 1 Ημέρα

Μπαταρία Lithium

Προοδευτικής ή Απότομης Κοπής

Μισό ή Ολόκληρο Άνοιγμα

Οπτική Σκανδάλη Ρύθμισης Μισού Ανοίγματος

Βάρος Ψαλιδιού 860gr

Βάρος Μπαταρίας 845 gr

2 Χρόνια Εγγύηση

Πλήρη Κάλυψη Service-Ανταλακτικών

Ζωή Μπαταρίας 800 Φορτίσεις

Χρόνος Φόρτισης  9 Ώρες

Προέλευση Γαλλία

Εγγύηση: 2 Χρόνια

 

Διαστάσεις Ψαλιδιού

Μ: 30cm Π: 4cm Υ: 13cm

Διαστάσεις Μπαταρίας

Μ: 8.5cm Π: 6cm Υ: 15cm

  • Κάθε 20 ώρες λειτουργίας ο χρηστής οφείλει να τοποθετεί το ειδικό γράσο της Pellenc ανάμεσα στην λεπίδα και το αντιμάχαιρο, στην κεντρική βίδα και στον πείρο της λεπίδας.
  • Κάθε 200 ώρες λειτουργίας ή μία φόρα το χρόνο το ψαλίδι χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.
  • Το Ψαλίδι δεν χρειάζεται εργαλεία για το γρασάρισμα ή την αλλαγή της λεπίδας.
  • Φροντίστε η λεπίδα να είναι πάντα ακονισμένη.
  • Το ψαλίδι να φορτίζεται όταν από 99% κατεβαίνει περίπου στο 30%. Μετά το τέλος της περιόδου του κλαδέματος θα φορτίζεται πλήρως και στην συνεχεία να αποθηκεύετε. Το ψαλίδι θα φορτιστεί ξανά στην επόμενη περίοδος του κλαδέματος.
  • Μέτα από μερικές μέρες αδράνειας της μπαταρίας για την προστασία της μπαίνει αυτόματα σε στάδιο αργής αποφόρτισης και σταματάει στο 25%. 

Είδαν επίσης