Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ελαιοραβδιστικό P230 Power 48 Solo Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483325 5483330

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 825€

Περιγραφή

Το Νέο Ελαιοραβδιστικό P230 Power48 Solo της Pellenc χρησιμοποιείται για στην συγκομιδή της ελιάς γρήγορα, ξεκούραστα και  μεγάλη απόδοση. Κατάλληλο για ελιές που προορίζονται για έκθλιψη αλλά και για βρώσιμες.

 

Τα ραβδιά(34cm) είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αφρό για ευαίσθητους καρπούς, σωλήνας αλουμινίου και πατενταρισμένη εργονομική χειρολαβή με διακόπτη On/Off. Ο σχεδιασμός του συστήματος  της κεφαλής, η τοποθέτηση των ραβδιών αλλά και η κίνηση της, επιτρέπουν την μέγιστη απόδοση σαν ελαιοραβδιστική βέργα με σχεδόν μηδενική ζημιά στο ελαιόδενδρο και το καρπό. Επίσης η κεφαλή τοποθετείται σε 2 θέσεις ανάλογα την ποικιλία της ελιάς.

 

Το μήκος του ελαιραβδιστικού είναι 2.3m,το πλάτος της κεφαλής 38cm, το βάρος του 2.6kg, ηλεκτρικός κινητήρας της Pellenc με ισχύς 480w, το επίπεδο δονήσεων 9.9m/s². Η τροφοδοσία μπορεί να γίνει μέσω μπαταριών της Pellenc ή με μπαταρία 12V μέσω του ειδικού μετατροπέα της Pellenc.(250: 4 Ώρες, Olivion, Pack L: 1 Ημέρα)

 

Το Power 48 Solo P230 είναι ένα εξαιρετικό ελαιοραβδιστικό, ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη και επικερδή εργασία. Με μεγάλη παραγωγικότητα, εργονομία στην χρήση, ελάχιστο κόστος κατανάλωσης, φιλικό προς το δένδρο και τον καρπό, φιλικό προς το περιβάλλον καθώς έχει μηδενικής εκπομπές.

 

 H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ
Ελαιοραβδιστικό P230 Power 48 Solo Pellenc

Ραβδιά από Ανθρακονήματα

Ηλεκτρομοτέρ Pellenc

Ισχύς 480W

Μήκος: 230cm

Πλάτος Χτένας: 38cm

Βάρος: 2.6kg

Διακόπτης ON/OFF

Εργονομική Λαβή

Επίπεδο Δονήσεων 9.9m/s²

Αποδοτική και Ελαφριά

Ιδανική για Βρώσιμη Ελιά

Προέλευση Γαλλία

Εγγύηση: 2 Χρόνια

 

Διαστάσεις:

Μ: 2.3cm, Π:34cm, Υ: 20cm

  • Το ελαιοραβδιστικό P230 Power 48 Solo Pellenc πλεονεκτεί για την ποιότητα του ραβδίσματος του καθώς δεν τραυματίζει ούτε το δένδρο ούτε τον καρπό. Επίσης η παραγωγικότητα του αλλά και η εργονομία που προσφέρει στον χρήστη το κάνουν το απόλυτο μηχάνημα για την συγκομιδή ελιάς.
  • Κάθε τέλος ή κάθε αρχή της περιόδου ελαιοσυγκομιδής να γίνεται τεχνικός έλεγχος και service από εξειδικευμένο συνεργείο.