Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σετ Πριόνι Selion M12 και Μπαταρία Pack L Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: 
  • 2.250€

Περιγραφή

Το Αλυσοπρίονο Selion M12 της Pellenc χρησιμοποιείται για το κλάδεμα  δένδρων, αμπελιού, κήπων κ.α.

 

Σχεδιασμένο με άνετη χειρολαβή και σκανδάλη ασφαλείας όπου είναι ενσωματωμένη η αντλία και το δοχείο λαδιού, με ενσωματωμένο το δυνατό ηλεκτρομοτέρ της Pellenc. Η ροή του λαδιού της αλυσίδας ελέγχεται ηλεκτρονικά, το τέντωμα της αλυσίδας γίνεται αυτόματα, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο ανασυρόμενο κλειδί στο καπάκι της αλυσίδας. Επίσης το σταμάτημα της αλυσίδας γίνεται ηλεκτρονικά.

 

Η ισχύς του αλυσοπρίονου είναι 1200W που ισοδυναμεί με κινητήρα καύσης 30cm², το μήκος της λεπίδας είναι 15cm, η ταχύτητα της 10.3m/s, το βάρος 1.7kg, και οι στροφές του κινητήρα 5400 rpm. Η τροφοδοσία του γίνεται από τις μπαταρίες της Pellenc.(250: 2 Ώρες, 400: 3 Ώρες, Olivion: 1 Ημέρα)

 

Το Αλυσοπρίονο Selion Μ12 είναι το απόλυτο εργαλείο για κλάδεμα, δυνατό, με αντοχή στην καταπόνηση, ελαφρύ και εύκολο στον χειρισμό του.

 

Η ισχύς της μπαταρίας είναι 2500W, το βάρος της 4.5kg(χωρίς τιράντες), η τάση 43.2V, χωρητικότητα 17,4Ah, αποθηκευμένη ενέργεια 700Wh, μέσος όρος ζωής πάνω από 1200 κύκλοι φορτίσεων, ο χρόνος φόρτισης 8ώρες και έχει εγγύηση 2 χρόνια. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι 1 ολόκληρη ημέρα.

 

H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕΑλυσοπρίονο Selion Μ12

Ισχύς: 1200W

Με Δύο Λάμες

Μήκος Λάμας: 15cm

Βάρος: 1.7kg

Στροφές Κινητήρα:5400rpm

Σκανδάλη Ασφαλείας

Αυτόματος Τεντωτήρας

Ηλεκτρονική Ρύθμιση Λαδιού

Ενσωματωμένο Κλειδί Καπακιού

Ισχύς Μπαταρίας: 2500W

Βάρος Μπαταρίας 4.5kg

Διάρκεια Μπαταρίας: 1 Ημέρα

Ιδανικό για Κλάδεμα Δένδρων, Αμπελιου κ.α

Προέλευση Γαλλία

 

  • Στο τέλος κάθε εργασίας ωφέλιμο θα ήταν να ανοίγεται το καπάκι και να καθαρίζεται η κεφαλή από τα θρύμματα του ξύλου.
  • Αν κατά την διάρκεια της εργασίας χαλαρώσει η αλυσίδα ξεσφίξτε την κεντρική βίδα που κρατάει το καπάκι και ξανά σφίξτε την, θα τεντώσει πάλι αυτόματα.
  • Την περίοδο μη λειτουργίας της μπαταρίας φορτίστε την και στην συνέχεια αποθηκεύστε την. Μετά από μερικές μέρες μπαίνει από μόνη της σε φάση αργής αποφόρτισης για την προστασίας της. Σε διάστημα 3-4 μηνών εάν δεν έχει ξαναλειτουργήσει κάντε ακόμα ένα φόρτισμα πλήρους κύκλου.