Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Αλυσοπρίονο Selion M12 Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483702

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: 
  • 1.100€

Περιγραφή

Το Αλυσοπρίονο Selion M12 της Pellenc χρησιμοποιείται για το κλάδεμα  δένδρων, αμπελιού, κήπων κ.α.

 

Σχεδιασμένο με άνετη χειρολαβή και σκανδάλη ασφαλείας όπου είναι ενσωματωμένη η αντλία και το δοχείο λαδιού, με ενσωματωμένο το δυνατό ηλεκτρομοτέρ της Pellenc. Η ροή του λαδιού της αλυσίδας ελέγχεται ηλεκτρονικά, το τέντωμα της αλυσίδας γίνεται αυτόματα, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο ανασυρόμενο κλειδί στο καπάκι της αλυσίδας. Επίσης το σταμάτημα της αλυσίδας γίνεται ηλεκτρονικά.

 

Η ισχύς του αλυσοπρίονου είναι 1200W που ισοδυναμεί με κινητήρα καύσης 30cm², το μήκος της λεπίδας είναι 15cm, η ταχύτητα της 10.3m/s, το βάρος 1.7kg, και οι στροφές του κινητήρα 5400 rpm. Η τροφοδοσία του γίνεται από τις μπαταρίες της Pellenc.(250: 2 Ώρες, 400: 3 Ώρες, Olivion: 1 Ημέρα)

 

Το Αλυσοπρίονο Selion Μ12 είναι το απόλυτο εργαλείο για κλάδεμα, δυνατό, με αντοχή στην καταπόνηση, ελαφρύ και εύκολο στον χειρισμό του.

 

H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ

Αλυσοπρίονο Selion Μ12

Ισχύς: 1200W

Με Δύο Λάμες

Μήκος Λάμας: 15cm

Βάρος: 1.7kg

Στροφές Κινητήρα:5400rpm

Σκανδάλη Ασφαλείας

Αυτόματος Τεντωτήρας

Ηλεκτρονική Ρύθμιση Λαδιού

Ενσωματωμένο Κλειδί Καπακιού

Ιδανικό για Κλάδεμα Δένδρων, Αμπελιού, Κήπων

Προέλευση Γαλλία

Εγγύηση: 2 Χρόνια


  • Στο τέλος κάθε εργασίας ωφέλιμο θα ήταν να ανοίγεται το καπάκι και να καθαρίζεται η κεφαλή από τα θρύμματα του ξύλου.
  • Αν κατά την διάρκεια της εργασίας χαλαρώσει η αλυσίδα ξεσφίξετε την κεντρική βίδα που κρατάει το καπάκι και ξανά σφίξτε την, θα τεντώσει πάλι αυτόματα.

Είδαν επίσης