Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Νέο Ψαλίδι C35 με Μπαταρία 150 Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 54837

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: 
  • 1.449,99€

Περιγραφή

Το Ψαλίδι Μπαταρίας C35  της Pellenc χρησιμοποιείται για το κλάδεμα αμπελιών.  Αποτελεί μια νέα γενιά κλαδευτικών που συνδυάζει καινοτομία, ακρίβεια, δύναμη, οικονομία και ευελιξία.


Ψαλίδι μόλις 720gr, με διάμετρο κοπής 35mm, με μισό ή ολόκληρο άνοιγμα, οπτική σκανδάλη λειτουργίας μισού ή ολόκληρου ανοίγματος, ισχυρή επικαλυμμένη λεπίδα Pradines. Με τέσσερα προγράμματα κοπής, με επιλογή προοδευτικής ή απότομης κοπής, με γρήγορο ή αργό κόψιμο, δυνατότητα ρύθμισης σε 9 σκάλες του μισού ανοίγματος και δυνατότητα ρύθμισης διασταύρωσης λεπίδας αντιμάχαιρου σε 9 σκάλες. Σύστημα Προστασίας Δακτύλων.


Μπαταρία 150 λιθίου με διάρκεια 1 ημέρα δουλειάς, βάρος 845gr, ισχύς 865w, μέσος όρος κύκλου φορτίσεων 800, χρόνος φόρτισης 9 ώρες, 3,45 Ah, 150Wh και 43,2V. Η μπαταρία είναι με ζώνη στήριξης στην μέση και θήκη τοποθέτησης του ψαλιδιού.


Το C 35 είναι το πιο ευέλικτο, πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ αμπελουργικό κλαδευτικό, με μοναδική σχέση βάρους και διάρκεια της μπαταρίας.


H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ

Κλαδευτικό Μπαταρίας C35 Pellenc

Διάμετρος Κοπής:35mm

Διάρκεια Μπαταρίας 1 Ημέρα

Μπαταρία Lithium

Προοδευτικής ή Απότομης Κοπής

Μισό ή Ολόκληρο Άνοιγμα

Οπτική Σκανδάλη Ρύθμισης Μισού Ανοίγματος

Βάρος Ψαλιδιού 7200gr

Βάρος Μπαταρίας 845 gr

2 Χρόνια Εγγύηση

Προστασία Δακτύλων

Πλήρη Κάλυψη Service-Ανταλακτικών

Ζωή Μπαταρίας 800 Φορτίσεις

Χρόνος Φόρτισης  9 Ώρες

Προέλευση Γαλλία

Εγγύηση: 2 Χρόνια


Διαστάσεις Ψαλιδιού

Μ: 26cm Π: 3.5cm Υ: 12cm

Διαστάσεις Μπαταρίας

Μ: 8,5cm Π: 6cm Υ: 15cm

  • Κάθε 20 ώρες λειτουργίας ο χρηστής οφείλει να τοποθετεί το ειδικό γράσο της Pellenc ανάμεσα στην λεπίδα και το αντιμάχαιρο, στην κεντρική βίδα και στον πείρο της λεπίδας.
  • Κάθε 200 ώρες λειτουργίας ή μία φόρα το χρόνο το ψαλίδι χρειάζεται Service από εξειδικευμένο τεχνικό.
  • Το Ψαλίδι δεν χρειάζεται εργαλεία για το γρασάρισμα ή την αλλαγή της λεπίδας.
  • Φροντίστε η λεπίδα να είναι πάντα ακονισμένη.
  • Το ψαλίδι να φορτίζεται όταν από 99% κατεβαίνει περίπου στο 30%. Μετά το τέλος της περιόδου του κλαδέματος θα φορτίζεται πλήρως και στην συνεχεία να αποθηκεύετε. Το ψαλίδι θα φορτιστεί ξανά στην επόμενη περίοδος του κλαδέματος.
  • Μέτα από μερικές μέρες αδράνειας της μπαταρίας για την προστασία της μπαίνει αυτόματα σε στάδιο αργής αποφόρτισης και σταματάει στο 25%.