Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Αλυσοπρίονο Selion T175-225 Pellenc

  • Κωδικός Προϊόντος: 5483708

  • Κατασκευαστής:  Pellenc
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
Τιμή: 
  • 1.340€

Περιγραφή

Το Τηλεσκοπικό Αλυσοπρίονο Selion Telescopic EvoT175-225 της Pellenc χρησιμοποιείται για το κόψιμο κλαδιών σε ψηλά σημεία.

 

Σχεδιασμένο με κοντάρι από ανθρακονήματα και σφιγκτήρα ρύθμισης το ύψους, χειρολαβή με σκανδάλη ασφαλείας όπου είναι ενσωματωμένη η αντλία και το δοχείο λαδιού, ρυθμιζόμενη κεφαλή πολλαπλών θέσεων με ενσωματωμένο ηλεκτρομοτέρ της Pellenc. Η ροή του λαδιού της αλυσίδας ελέγχεται ηλεκτρονικά, το τέντωμα της αλυσίδας γίνεται αυτόματα, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο ανασυρόμενο κλειδί στο καπάκι της αλυσίδας. Επίσης το σταμάτημα της αλυσίδας γίνεται ηλεκτρονικά.

 

Η ισχύς του αλυσοπρίονου είναι 1200W που ισοδυναμεί με κινητήρα καύσης 30cm², το μήκος το κονταριού τέρμα κλειστό είναι 175cm και τέρμα ανοικτό 225cm. Το μήκος της λεπίδας είναι 25cm, η ταχύτητα της 10.3m/s, το βάρος 2.9kg, και οι στροφές του κινητήρα 5400 rpm. Η τροφοδοσία του γίνεται από τις μπαταρίες της Pellenc.(250: 2 Ώρες, 400: 3 Ώρες, Olivion Plus: 1 Ημέρα)

 

Το τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο Selion Telescopic EvoT175-225 είναι το απόλυτο εργαλείο για κλάδεμα, δυνατό, με αντοχή στην καταπόνηση, ελαφρύ, εύκολο στον χειρισμό του με πολλές επιλογές στην κλίση της κεφαλής αλλά και στην προσαρμογή του ύψους.

 

H Pellenc είναι μια καινοτόμος εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων για την γεωργία, προτείνοντας λύσεις με ολοένα μεγαλύτερες επιδόσεις. Με 6 βιομηχανικά κέντρα σε Γαλλία και Ευρώπη παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας τις βιομηχανικές επιδόσεις με οικολογική υπευθυνότητα.

Πηγή Πληροφοριών: Pellenc, Καδιανάκης ΑΕ
Τηλεσκοπικό Αλυσοπρίονο Selion T175-225 Pellenc

Δυνατότητα Ρύθμισης του Ύψους(175-225cm)

Ρύθμιση Κλίσης της Κεφαλής(-45°/+90°)

Ισχύς: 1200W

Μήκος Λάμας: 25cm

Βάρος: 2.9kg

Στροφές Κινητήρα:5400rpm

Κοντάρι από Ανθρακονήματα

Σκανδάλη Ασφαλείας

Αυτόματος Τεντωτήρας

Ηλεκτρονική Ρύθμιση Λαδιού

Ενσωματωμένο Κλειδί Καπακιού

Ιδανικό για Κλάδεμα Δένδρων

Προέλευση Γαλλία

Εγγύηση: 2 Χρόνια

 

Διαστάσεις:

Μ: 175-225cm, Π:7.5cm, Υ:14 cm

  • Πριν να ξεκινήσει η εργασία με το Selion Τ175-225, πρέπει να λειτουργήσει η αντλία λαδιού και να ανεβάσει λάδι στην αλυσίδα. Αυτό γίνεται πατώντας την σκανδάλη και στην συνέχεια ανοίγοντας τον διακόπτη της μπαταρίας από το Off στο On. Τότε περίπου για ένα λεπτό θα αφήσουμε την αντλία να δουλεύει και μόλις αντιληφθούμε ότι έχει φτάσει το λάδι στην αλυσίδα σταματούμε την διαδικασία κλείνοντας τον διακόπτη της μπαταρίας από το On στο Off. Στην συνέχεια ανοίγουμε τον διακόπτη της μπαταρίας χωρίς να πατάμε την σκανδάλη και το μηχάνημα αρχίζει να δουλεύει κανονικά. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται συνήθως στο ξεκίνημα της ημέρας εάν δεν λαδώνεται η αλυσίδα ή όταν μένει το δοχείο από λάδι.
  • Στο τέλος κάθε εργασίας ωφέλιμο θα ήταν να ανοίγεται το καπάκι και να καθαρίζεται η κεφαλή από τα θρύμματα του ξύλου.
  • Αν κατά την διάρκεια της εργασίας χαλαρώσει η αλυσίδα ξεσφίξτε την κεντρική βίδα που κρατάει το καπάκι και ξανά σφίξτε την, θα τεντώσει πάλι αυτόματα.