Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Μπεκ Υδρονέφωσης 47 litr Rondo Mist +Βαλβίδα+Σωληνάκi Rivulis

  • Κωδικός Προϊόντος: 470528

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 1,72€

Περιγραφή

Tο Μπεκ Yδρονέφωσης Rondo Mist της Rivulis χρησιμοποιείτε για τον δροσισμό θερμοκηπίων ή άλλων κλειστών χώρων αλλά και για την άρδευση ή το φύτρωμα φυτωρίων.


Παρέχει νέφος με πολύ μικρά σταγονίδια λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού της βελόνας που έχει. Με παροχή 47 lit/h, πίεση λειτουργίας 2,5-4bar, διάταξη 2Χ2m για ομοιόμορφη κάλυψη χώρου. Η είσοδος νερού Φ6 νίπελ θηλυκό με βάση στήριξης Φ8.


Συμπεριλαμβάνεται βαλβίδα απορροής με άνοιγμα στις 2 ατμ., σωληνάκι Φ7 30cm με βαρίδιο και φις για την τοποθέτηση σε σωλήνα.


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο θερμοκρασιών ή την αύξηση υγρασίας κάνοντας το ιδανικό για την δημιουργία μικρο-κλιματικών συνθηκών. Στο θερμοκήπιο συνδυάζονται με προγραμματιστές δευτερολέπτου, με εντολές συχνών ανοιγμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας έχοντας, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Rivulis-Eurodrip, δύο κορυφαίες εταιρείες ενωμένες, με ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης, αποτελούν σήμερα έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.  

Πηγή Πληροφοριών: Rivulis, Καδιανάκης ΑΕ


Μπεκ Υδρονέφωσης Rondo Mist Rivulis

Παροχή 47 litr/h 

Πίεση Λειτουργίας 2,5-4bar

Διάταξη 2X2m 

Βάση στήριξη 8mm

Ανάποδη Λειτουργία

Ιδανικό για θερμοκήπια, φυτώρια κ.α

Σωληνάκι 30cm,

Βαρίδιο

Βαλβίδα Απορροής 2 ατμ.

Διάταξη 2X2m ή 2.5Χ2.5m

Πλαστικό με Αντοχή στα Χημικά, Ήλιο

Απαιτείτε η Χρήση Φίλτρου Καθαρισμού 120mesh

Προέλευση: Ισραήλ


Διαστάσεις:

Μ:4cm, Π:2cmΥ:36cm  • To mpek της υδρονέφωσης είναι αξιόπιστη λύση για τον δροσισμό του θερμοκηπίου. Φέρνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ενώ σε περίπτωση βουλώματος ανοίγει και καθαρίζει.
  • Συνδυάστε το με βαλβίδα απορροής για να μένει συνεχεία πιεσμένο το δίκτυο αλλά και να μην απορρέουν τα νερά στα χαμηλότερο σημείο όταν κλείνει η βάνα.
  • Στο θερμοκήπιο τοποθετούνται συνήθως στο ύψος του ψαλιδιού, λίγο πιο πάνω από τα φυτά. Συνδέονται στην σωλήνα με ένα σωληνάκι 30cm  για να κατέβει το μπεκ λιγο πιο χαμηλά, ώστε να απορροφά τις συστολές-διαστολές άλλα κα να μην δημιουργεί σταγόνα πάνω στον σωλήνα.
  • Συνδυάζονται με προγραμματιστές δευτερολέπτου, με εντολές συχνών ανοιγμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας έχοντας, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.