Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ρακόρ Βρύσης 3/4'' -1'' Ideal CELLFAST

  • Κωδικός Προϊόντος: 4836302

  • Κατασκευαστής:  cellfast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 2,7€

Περιγραφή

To Ρακόρ Βρύσης 3/4" - 1'' Ideal της  CELLFAST  χρησιμοποιείται για την σύνδεση του ταχυσύνδεσμου με εξάρτημα που έχει σπείρωμα όπως βρύση κ.α..


Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πλαστικό για αντοχή στον χρόνο,  στον ήλιο, στην πίεση του νερού και την έντονη καταπόνηση. Έχει θηλυκό σπείρωμα 3/4", ενώ  εσωτερικά περιλαμβάνει ελαστική φλάντζα στεγάνωσης και εξωτερικά o-ring για στεγάνωση με τον ταχυσύνδεσμο.


Τοποθετείται σε εξάρτημα με εξωτερικό σπείρωμα 3/4" - 1'' εύκολα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου. Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα εξαρτήματα της GF ή άλλων εταιρειών με ίδιας διαμέτρου σύστημα σύνδεσης και αποσύνδεσης.


Το ρακόρ αποτελεί ιδανική λύση για γρήγορη και άνετη σύνδεση και αποσύνδεση του λάστιχου στην βρύση ή εξαρτημάτων με ένα απλό τράβηγμα.


Cellfast εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής μοντέρνων προϊόντων για την διαχείριση του νερού στον κήπο με έδρα την Πολωνία.

Πηγή Πληροφοριών: Cellfast, Καδιανάκης ΑΕ

Ρακόρ Βρύσης  3/4" -1''

Θηλυκό Σπείρωμα

Υψηλής Αντοχής και Ποιότητας

Γρήγορη Σύνδεση και Αποσύνδεση με Ένα Κλικ

Συνδέει Εξάρτημα με Ταχυσύνδεσμο

Βάρος 10gr

Ιδανικό για τα Λάστιχα Κήπου

Προέλευση: Πολωνία


Διαστάσεις:

Δ: 4cm, Υ: 5cm


  • Το ρακορ είναι υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και στην χρήση, με ευκολία και άνεση στην χρήση χωρίς διαρροές.
  • Βιδώστε το Ράκορ πάνω στην βρύση ή σε άλλο εξάρτημα με αρσενικό σπείρωμα 3/4" και συνδέσετε τον ταχυσύνδεσμο μαζί του με μια ελαφριά κίνηση προς το μέρος του ρακόρ.