Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ρακόρ Βρύσης 1" 18202-29 Gardena

  • Κωδικός Προϊόντος: 4835242

  • Κατασκευαστής:  Gardena
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 3,6€

Περιγραφή

Το Ρακόρ Βρύσης 1" 18202-29 της Gardena χρησιμοποιείται για την σύνδεση ταχυσυνδέσμου με εξάρτημα που έχει αρσενικό σπείρωμα 1".


Κατασκευασμένος από εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό για αντοχή στον χρόνο,  στον ήλιο, στην πίεση του νερού και την έντονη καταπόνηση. Έχει θηλυκό σπείρωμα 1", ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει ελαστική φλάντζα στεγάνωσης και εξωτερικά O-ring  για την άριστη στεγάνωση με τον ταχυσύνδεσμο. Αντέχει σε συνθήκες παγετού.


Τοποθετείται σε εξάρτημα με εξωτερικό σπείρωμα 1"εύκολα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου. Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα εξαρτήματα της Gardena ή άλλων εταιρειών με ίδιας διαμέτρου σύστημα σύνδεσης και αποσύνδεσης.


Το ρακόρ  συνδυάζεται με ταχυσυνδέσμους και αποτελεί ιδανική λύση για γρήγορη και άνετη σύνδεση και αποσύνδεση του λάστιχου στην βρύση ή εξαρτημάτων με ένα απλό τράβηγμα.


Gardena κορυφαία γερμανική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Gardena, Καδιανάκης ΑΕΡακόρ Βρύσης 1"

Θηλυκό Σπείρωμα

Υψηλής Αντοχής και Ποιότητας

Γρήγορη Σύνδεση και Αποσύνδεση με Ένα Κλικ

Συνδέει Εξάρτημα με Ταχυσύνδεσμο

Βάρος 10gr

Ιδανικό για τα Λάστιχα Κήπου

Προέλευση: Γερμανία


Διαστάσεις:

Δ:3.7cm, Υ:4cm  • Το ρακορ είναι υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και στην χρήση, με ευκολία και άνεση στην χρήση χωρίς διαρροές.
  • Βιδώστε το Ράκορ πάνω στην βρύση ή σε άλλο εξάρτημα με αρσενικό σπείρωμα 1" και συνδέσετε τον ταχυσύνδεσμο μαζί του με μια ελαφριά κίνηση προς το μέρος του ρακόρ.

Είδαν επίσης