Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ρακόρ Βρύσης 3/4" 18201-29 Gardena

  • Κωδικός Προϊόντος: 4835240

  • Κατασκευαστής:  Gardena
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 2,6€

Περιγραφή

Το Ρακόρ Βρύσης 3/4" 18201-29 της Gardena χρησιμοποιείται για την σύνδεση ταχυσυνδέσμου με εξάρτημα που έχει αρσενικό σπείρωμα 3/4".


Κατασκευασμένος από εξαιρετικής ποιότητας πλαστικό για αντοχή στον χρόνο,  στον ήλιο, στην πίεση του νερού και την έντονη καταπόνηση. Έχει θηλυκό σπείρωμα 3/4", ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει ελαστική φλάντζα στεγάνωσης και εξωτερικά O-ring  για την άριστη στεγάνωση με τον ταχυσύνδεσμο. Αντέχει σε συνθήκες παγετού.


Τοποθετείται σε εξάρτημα με εξωτερικό σπείρωμα 3/4"εύκολα χωρίς την χρήση κάποιου εργαλείου. Μπορεί να συνδεθεί με όλα τα εξαρτήματα της Gardena ή άλλων εταιρειών με ίδιας διαμέτρου σύστημα σύνδεσης και αποσύνδεσης.


Το ρακόρ  συνδυάζεται με ταχυσυνδέσμους και αποτελεί ιδανική λύση για γρήγορη και άνετη σύνδεση και αποσύνδεση του λάστιχου στην βρύση ή εξαρτημάτων με ένα απλό τράβηγμα.


Gardena κορυφαία γερμανική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής εξειδικευμένων προϊόντων άρδευσης και εργαλείων περιποίησης για κήπους.

Πηγή Πληροφοριών: Gardena, Καδιανάκης ΑΕΡακόρ Βρύσης 3/4"

Θηλυκό Σπείρωμα

Υψηλής Αντοχής και Ποιότητας

Γρήγορη Σύνδεση και Αποσύνδεση με Ένα Κλικ

Συνδέει Εξάρτημα με Ταχυσύνδεσμο

Βάρος 10gr

Ιδανικό για τα Λάστιχα Κήπου

Προέλευση: Γερμανία


Διαστάσεις:

Δ:3.2cm, Υ:4cm  • Το ρακορ είναι υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και στην χρήση, με ευκολία και άνεση στην χρήση χωρίς διαρροές.
  • Βιδώστε το Ράκορ πάνω στην βρύση ή σε άλλο εξάρτημα με αρσενικό σπείρωμα 3/4" και συνδέσετε τον ταχυσύνδεσμο μαζί του με μια ελαφριά κίνηση προς το μέρος του ρακόρ.

Είδαν επίσης