Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σέλα με Βίδα και Ένθετο Συγκράτησης

  • Κωδικός Προϊόντος: 4765

  • Κατασκευαστής:  SAB
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 2,44€

Περιγραφή

Η Μονή Σέλα με Βίδα και Ένθετο της Sab χρησιμοποιείται για την σύνδεση του κεντρικού σωλήνα με έναν σωλήνα μικρότερης διαμέτρου και γενικότερα την δημιουργία λήψης σε ένα δίκτυο άρδευσης.


Οι Σέλες κατασκευάζονται από πολυπροπυλαίνιο(PP) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές και συνεργάζονται με όλους τους σωλήνες Πολυαιθυλενίου(ΡΕ). Η σέλα "αγκαλιάζει" την κεντρική σωλήνα και συγκρατείται με βίδες, ενώ εσωτερικά περιλαμβάνει ειδικό λάστιχο στεγάνωσης από NBR(συνθετικό καουτσούκ). Μια καινοτομία της σέλας αποτελεί το ειδικό ένθετο συγκράτησης της, που βοηθάει να μην περιστρέφεται ή να μην αλλάζει θέση συνήθως λόγω διαστολών και συστολών.


Οι διαθέσιμες διατομές είναι  Φ40, Φ50, Φ63, Φ75 και Φ90. Έχει παροχή με θηλυκό σπείρωμα διαμέτρου 1". Η μέγιστη πίεση λειτουργίας της σέλας είναι 16 bar.


Η σέλες αποτελούν μια ιδανική και σταθερή λύση για την σύνδεση σωλήνων άρδευσης σε υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες.Σέλα Μονή με Βίδα και Ένθετο

Κατασκευασμένη από Πολυπροπυλένιο

Ειδικό Πατενταρισμένο Αντιολισθητικό Ένθετο

Μέγιστη Πίεση Λειτουργίας 16 bar

Διαθέσιμες Διατομές από Φ40-Φ90

Παροχή με Θηλυκό Σπείρωμα

Σπείρωμα 1"

Εσωτερικό Δακτύλιο Στεγάνωσης από NBR

Ιδανική για την Δημιουργία Λήψης

  • ·         Η σέλα πλεονεκτεί για το ειδικό ένθετο συγκράτησης που βρίσκεται εσωτερικά της σέλας και σκοπό έχει να την κρατάει ακόμα πιο σταθερή.
  • Για την Σύνδεση σωλήνα στην παροχή χρησιμοποιείστε Ρακόρ τύπου Lock για μαλακούς σωλήνες ή κοχλιωτό για σκληρούς στην αντίστοιχη διάμετρο.
  • Σε περίπτωση που χρειάζεται διακοπή της ροής του νερού χρησιμοποιείται ενδιάμεσα  με το ρακόρ την Α-Θ πλαστική Βάνα ή τα απλά Βανάκια χωρίς την χρήση Ρακόρ, στην αντίστοιχη διάμετρο.
  • Η τοποθέτηση των Σελών γίνεται αφαιρώντας τις βίδες, τοποθετήστε η σέλα πάνω στην κεντρική σωλήνα και επανατοποθετείστε τις βίδες. Στην συνέχεια ανοίξτε οπή στην σωλήνα με την βοήθεια τρυπανιού ή φτερού.

Είδαν επίσης