Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ηλεκτροβάνα 1 1/2'' με F.C 24V Ρεύματος Rivulis

  • Κωδικός Προϊόντος: 4831508

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 59€

Περιγραφή

Η Ηλεκτροβάνα με Flow Control 1 1/2"  24V της Rivulis χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή Ρεύματος 24V.


Κατασκευασμένη από ισχυρό πλαστικό και  με εσωτερική μεμβράνη αντοχής, τόσο στην πίεση του δικτύου όσο και στα λιπάσματα που μπορεί να διαχέονται μέσα από αυτό. Η είσοδος και η έξοδος έχουν θηλυκό σπείρωμα με διατομή 1 1/2", η πίεση λειτουργίας είναι από 0.5-10 bar και η ποσότητα που μπορεί να διοχετεύσουν κυμαίνεται περίπου στα 15 m³/h. Περιλαμβάνουν Flow Control για την ρύθμιση της παροχής, χειροκίνητο άνοιγμα και κλείσιμο, φίλτρο εισόδου της μεμβράνης, καθώς και βάση για την χρησιμοποίηση πιλότου.


Οι ηλεκτροβάνες τις Rivulis αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για την αυτοματοποίηση θερμοκηπίων, ανοικτών καλλιεργειών και κήπων.  


Rivulis-Eurodrip, δύο κορυφαίες εταιρείες ενωμένες, με ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων προϊόντων άρδευσης, αποτελούν σήμερα έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου.  


Πηγή Πληροφοριών: Rivulis-Eurodrip, Καδιανάκης ΑΕΗλεκτροβάνα 1 1/2" 24V Ρεύματος

Flow Control για Ρύθμιση Παροχής

Είσοδος-Έξοδος 1 1/2" Θηλυκό Σπείρωμα

Πίεση Λειτουργίας 0.5-10bar

Μέση Παροχή 15 m³/h

Δυνατότητα Χειροκίνητου Ανοίγματος

Φίλτρο στην Είσοδο της Μεμβράνης

Σώμα από Ισχυρό Πλαστικό

Άμεση Ανταπόκριση Ανοίγματος-Κλεισίματος

Συνδυάζεται με Προγραμματιστές Ρεύματος 24V

Ιδανική για Θερμοκήπια, Ανοικτές Καλλιέργειες, Κήπους

 

Διαστάσεις :

Μ: 16cm, Π: 12.5cm, Υ: 18cm

  • Η ηλεκτροβάνες τις Rivulis αποτελούν την κορυφαία επιλογή για την αυτοματοποίηση των δικτύων άρδευσης.
  • Βασικό πλεονέκτημα της ηλεκτροβάνας αποτελεί η εσωτερική ευθεία ροή, που έχει σαν αποτέλεσμα τις ελάχιστες απώλειες παροχής και πίεσης. Επίσης ο ειδικός σχεδιασμός της εσωτερικής μεμβράνης επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση της εντολής του προγραμματιστή. Τέλος είναι η μόνη ηλεκτροβάνα η οποία μπορεί να λειτουργήσει σε τόσο χαμηλή πίεση 0.5bar.
  • Κάθε 2 χρόνια λειτουργίας και ιδιαίτερα σε ακάθαρτα νερά ωφέλιμο θα ήταν η συντήρηση της ηλεκτοβάνας ανοίγοντας  την και καθαρίζοντας τους εσωτερικούς διόδους του νερού.
  • Προσοχή!! Οι ηλεκτροβάνες να μην δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Έχουν υψηλές αντοχές στις πιέσεις όχι όμως και στα μεγάλα βάρη.

Είδαν επίσης