Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ηλεκτροβάνα 2'' με F.C 24V Ρεύματος S700 Irritrol

  • Κωδικός Προϊόντος: 4831260

  • Κατασκευαστής:  Rivulis
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 134,91€

Περιγραφή

Η Ηλεκτροβάνα με Flow Control 2"  24V 700 Series της Irritrol χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα και το κλείσιμο δικτύων άρδευσης αυτόματα, μέσω εντολής ενός προγραμματιστή Ρεύματος 24V.


Κατασκευασμένη από ισχυρό πλαστικό και  με εσωτερική μεμβράνη αντοχής, τόσο στην πίεση του δικτύου όσο και στα λιπάσματα που μπορεί να διαχέονται μέσα από αυτό. Η είσοδος και η έξοδος έχουν θηλυκό σπείρωμα με διατομή 2", η πίεση λειτουργίας είναι από 0.8-10 bar και η ποσότητα που μπορεί να διοχετεύσουν κυμαίνεται περίπου στα 25 m³/h. Περιλαμβάνουν Flow Control για την ρύθμιση της παροχής, χειροκίνητο άνοιγμα και κλείσιμο, φίλτρο εισόδου της μεμβράνης, καθώς και βάση για την χρησιμοποίηση πιλότου.


Οι ηλεκτροβάνες τις Irritrol αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για την αυτοματοποίηση θερμοκηπίων, ανοικτών καλλιεργειών και κήπων.  


Irritrol εταιρεία ποιοτικών προϊόντων άρδευσης κήπων, αγροτικών εφαρμογών.  


Πηγή Πληροφοριών: Irrtrol, Καδιανάκης ΑΕΗλεκτροβάνα 2" 24V Ρεύματος

Flow Control για Ρύθμιση Παροχής

Είσοδος-Έξοδος 2" Θηλυκό Σπείρωμα

Πίεση Λειτουργίας 0.8-10bar

Μέση Παροχή 25 m³/h

Δυνατότητα Χειροκίνητου Ανοίγματος

Φίλτρο στην Είσοδο της Μεμβράνης

Σώμα από Ισχυρό Πλαστικό

Άμεση Ανταπόκριση Ανοίγματος-Κλεισίματος

Συνδυάζεται με Προγραμματιστές Ρεύματος 24V

Ιδανική για Θερμοκήπια, Ανοικτές Καλλιέργειες, Κήπους

 

Διαστάσεις :

Μ: 20cm, Π: 14cm, Υ: 18cm

  • Η ηλεκτροβάνες τις Irritrol αποτελούν την κορυφαία επιλογή για την αυτοματοποίηση των δικτύων άρδευσης.
  • Βασικό πλεονέκτημα της ηλεκτροβάνας αποτελεί η εσωτερική ευθεία ροή, που έχει σαν αποτέλεσμα τις ελάχιστες απώλειες παροχής και πίεσης. Επίσης ο ειδικός σχεδιασμός της εσωτερικής μεμβράνης επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση της εντολής του προγραμματιστή. Τέλος είναι η μόνη ηλεκτροβάνα η οποία μπορεί να λειτουργήσει σε τόσο χαμηλή πίεση 0.8bar.
  • Κάθε 2 χρόνια λειτουργίας και ιδιαίτερα σε ακάθαρτα νερά ωφέλιμο θα ήταν η συντήρηση της ηλεκτοβάνας ανοίγοντας  την και καθαρίζοντας τους εσωτερικούς διόδους του νερού.
  • Προσοχή!! Οι ηλεκτροβάνες να μην δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Έχουν υψηλές αντοχές στις πιέσεις όχι όμως και στα μεγάλα βάρη