Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σταυρός Υδρονέφωσης 4 Εξόδων+Βαλβίδα+Σωληνάκι Coolnet Netafim

  • Κωδικός Προϊόντος: 470547

  • Κατασκευαστής:  NETAFIM
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 3,15€

Περιγραφή

Ο Σταυρός Υδρονέφωσης Coolnet 4 εξόδων της Netafim χρησιμοποιείτε για τον δροσισμό και την αύξηση της υγρασίας θερμοκηπίων, για την άρδευση ή το φύτρωμα φυτωρίων, στην κτηνοτροφία κ.α. Σχεδιασμένος ως ένας μοναδικός ψεκασμός ομίχλης που σε συνδυασμό με την βαλβίδα αντιστράγγισης αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, της υγρασίας και της εξάτμισης. Με παροχή ανά ακροφύσιο 5.5 lit/h ή 22 lit/h συνολικά στο μπεκ, πίεση λειτουργία 3-5bar, διάταξη 3mΧ3m ή 2.5Χ2.5m και είσοδο νερού νίπελ Φ6. Το ακροφύσιο δημιουργεί και μια πολύ λεπτή νεφελώδης σταγόνα ακόμα και σε χαμηλές πιέσεις που κάνει το μπεκ ιδανικό για τον έλεγχο του κλίματος σε θερμοκήπια, φυτώρια, άλλες εφαρμογές.


Συμπεριλαμβάνεται βαλβίδα απορροής με άνοιγμα στις 2 ατμ., σωληνάκι Φ7 30cm με βαρίδιο και φις για την τοποθέτηση σε σωλήνα.

 


Netafim η πρωτοπόρος και μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής προϊόντων άρδευσης με έδρα το Ισραήλ. Με καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις και μια μεγάλη παράδοση στην στάγδην άρδευση.


Πηγή Πληροφοριών: Netafim, Καδιανάκης ΑΕ


Σταυρός Υδρονέφωσης 4 Εξόδων Coolnet Netafim

Παροχή 5,5 litr/h /Ακροφύσιο

Συνολική Παροχή 22 lit/h

Πίεση Λειτουργίας 3-5bar

Σωληνάκι 30cm με Βαρύδιο

Βαλβίδα Απορροής 2 ατμ.

Διάταξη 3X3m ή 2.5Χ2.5m

Πλαστικό με Αντοχή στα Χημικά, Ήλιο

Απαιτείτε η Χρήση Φίλτρου Καθαρισμού 120mesh

Ιδανικό για Θερμοκήπια, Φυτώρια κ.α

Προέλευση: Ισραήλ

  • Ο σταυρός της υδρονέφωσης είναι αξιόπιστη λύση για τον δροσισμό του θερμοκηπίου. Φέρνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ενώ σε περίπτωση βουλώματος ανοίγει και καθαρίζει.
  • Συνδυάστε το με βαλβίδα απορροής για να μένει συνεχεία πιεσμένο το δίκτυο αλλά και να μην απορρέουν τα νερά στα χαμηλότερο σημείο όταν κλείνει η βάνα.
  • Στο θερμοκήπιο τοποθετούνται συνήθως στο ύψος του ψαλιδιού, λίγο πιο πάνω από τα φυτά. Συνδέονται στην σωλήνα με ένα σωληνάκι 30cm  για να κατέβει το μπεκ λιγο πιο χαμηλά, ώστε να απορροφά τις συστολές-διαστολές άλλα κα να μην δημιουργεί σταγόνα πάνω στον σωλήνα.
  • Συνδυάζονται με προγραμματιστές δευτερολέπτου, με εντολές συχνών ανοιγμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας έχοντας, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.