Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σγρόμπια

  • Κωδικός Προϊόντος: 47911

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 1,96€

Περιγραφή

Η Σγρόμπια χρησιμοποιείται για το άνοιγμα οπών σε μαλακούς σωλήνες άρδευσης με σκοπό την τοποθέτηση σταλακτών, μικτορεκτοξευτήρων, λήψεων, υποδοχών, νίπελ κλπ.

 

Το σώμα κατασκευασμένο από πλαστικό και μύτη μεταλλική με οδοντωτή άκρη για περισσότερη ευκολία στο άνοιγμα της οπής. Οι διαθέσιμες διατομές είναι 3mm(Πράσινη), 4mm(Μπλε), 6mm(Κόκκινη), 8mm(Καφέ), 10mm(Κίτρινη).  Η διατομή αναγράφεται πάνω στο σώμα της κάθε σγρόμπιας.

 

Η μύτη της σγρόμπιας είναι κωνική και στο πίσω μέρος είναι ανοικτή για να απομακρύνεται το κομμάτι του σωλήνα που αποκόπτεται στο επόμενο άνοιγμα.

 

Η σγρόμπια αποτελεί ένα απλό, οικονομικό και επαναχρησιμοποιούμενο εργαλείο για το άνοιγμα οπών σε σωλήνες.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ

Σγρόμπια

Σώμα Πλαστικό

Μύτη Μεταλλική

Μύτη Κωνική Οδοντωτή

Διατομές 3,4,6,8,10mm

Χρησιμοποιείται για  το Άνοιγμα Οπών σε Σωλήνες


Διαστάσεις:

Μ: 9.8cm, Π:1.3cm, Υ:2.3cm

  • Χρησιμοποιείται πιέζοντας την μεταλλική μύτη στον σωλήνα στρίβοντας παράλληλα την σγρόμπια αριστερά-δεξιά. Όταν ανοίξει η οπή το κομμένο κομμάτι μένει μέσα στην μύτη μέχρι το επόμενο άνοιγμα που το νέο κομμάτι θα το σπρώξει και θα το απομακρύνει από το ανοικτό πίσω μέρος της μύτης.

  • Για την τοποθέτηση σταλάκτων ή μικροεκτοξευτήρων, υποδοχών και λήψεων χρησιμοποιήστε την 3 ή 4 mm σγρόμπια. Για την τοποθέτηση πιπέτας ή βανάκι πιπέτας με 8mm άνοιγμα χρησιμοποιείστε την σγρόμπια 8mm αντίστοιχα. Για σκέτο σωληνάκι χρησιμοποιείστε σγρόμπια αντίστοιχης διαμέτρου με την σωλήνα ή ένα νούμερο πιο κάτω.
  • Η σγρόμπιες συνήθως χρησιμοποιούνται σε μαλακούς σωλήνες. Για σκληρούς ιδιαίτερα σε μεγάλες διατομές χρησιμοποιείστε σιδηροτρύπανο. 

Είδαν επίσης