Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σγρόμπια Σπέσιαλ Φ3

  • Κωδικός Προϊόντος: 4791129

  • Κατασκευαστής:  Palaplast
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 2,38€

Περιγραφή

Η Σπέσιαλ Σγρόμπια της Palaplast χρησιμοποιείται για το άνοιγμα οπών σε μαλακούς σωλήνες άρδευσης με σκοπό την τοποθέτηση σταλακτών, μικτορεκτοξευτήρων, λήψεων, υποδοχών, νίπελ κλπ αλλά και για την τοποθέτηση λήψεων, μίνι σπρέι κλπ.


Το σώμα κατασκευασμένο από πλαστικό μπλε χρώματος και μύτη μεταλλική με οδοντωτή άκρη για περισσότερη ευκολία στο άνοιγμα της οπής. Η εργονομική λαβή κάνει την σγρόμπια πιο άνετη στην εργασία, ενώ στην άκρη της έχει ειδική διαμόρφωση για την τοποθέτηση λήψεων, μίνι σπρέι υποδοχών και ταπών Φ3. Η διατομή της είναι 3mm και αναγράφεται πάνω στο σώμα.


Η μύτη της σγρόμπιας είναι κωνική και στο πίσω μέρος είναι ανοικτή για να απομακρύνεται το κομμάτι του σωλήνα που αποκόπτεται στο επόμενο άνοιγμα.

 

Η σγρόμπια αποτελεί ένα απλό, οικονομικό, εργονομικό και επαναχρησιμοποιούμενο εργαλείο για το άνοιγμα οπών σε σωλήνες.


Palaplast μια από τις δυναμικότερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, στους τομείς της Άρδευσης, Ύδρευσης και Θέρμανσης. Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

Πηγή Πληροφοριών: Palaplast, Καδιανάκης ΑΕ

Σγρόμπια Special

Σώμα Πλαστικό

Μύτη Μεταλλική

Μύτη Κωνική Οδοντωτή

Διατομές 3mm

Εργονομική Λαβή

Χρησιμοποιείται για  το Άνοιγμα Οπών σε Σωλήνες

Τοποθέτηση Λήψεων, Μίνι Σπρέι, Υποδοχής


Διαστάσεις:

Μ: 12cm, Π:1.5cm, Υ:9.5cm

  • Χρησιμοποιείται πιέζοντας την μεταλλική μύτη στον σωλήνα στρίβοντας παράλληλα την σγρόμπια αριστερά-δεξιά. Όταν ανοίξει η οπή το κομμένο κομμάτι μένει μέσα στην μύτη μέχρι το επόμενο άνοιγμα που το νέο κομμάτι θα το σπρώξει και θα το απομακρύνει από το ανοικτό πίσω μέρος της μύτης.

  • Για την τοποθέτηση σταλάκτων ή μικροεκτοξευτήρων, υποδοχών και λήψεων χρησιμοποιήστε την 3 mm σγρόμπια. Για την τοποθέτηση πιπέτας ή βανάκι πιπέτας με 8mm άνοιγμα χρησιμοποιείστε την σγρόμπια 8mm αντίστοιχα. Για σκέτο σωληνάκι χρησιμοποιείστε σγρόμπια αντίστοιχης διαμέτρου με την σωλήνα ή ένα νούμερο πιο κάτω.
  • Η σγρόμπιες συνήθως χρησιμοποιούνται σε μαλακούς σωλήνες. Για σκληρούς ιδιαίτερα σε μεγάλες διατομές χρησιμοποιείστε σιδηροτρύπανο. 

  • Επιπλέον με την ειδική υποδοχή στο πίσω μέρος της σγρόμπιας μετά το τρύπημα του σωλήνα μπορεί να τοποθετηθεί λήψη, παλ μίνι σπρέι, τάπα Φ3, υποδοχή Φ6.

Είδαν επίσης