Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Σγρόμπια με Εξολκέα Β.Τ

  • Κωδικός Προϊόντος: 479113

  • Κατασκευαστής:  Irritec
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
Τιμή: 
  • 7,49€

Περιγραφή

Η Σγρόμπια με εξολκέα βαρέως τύπου της  Irritec χρησιμοποιείται για το άνοιγμα οπών σε μαλακούς σωλήνες άρδευσης με σκοπό την τοποθέτηση σταλακτών, μικτορεκτοξευτήρων, λήψεων, υποδοχών, νίπελ κλπ.

 

Το σώμα κατασκευασμένο από πλαστικό μπλε χρώματος, μύτη μεταλλική αποσπώμενη και εσωτερικό εξολκέα για την απομάκρυνση του υπολειμμάτων του σωλήνα . Οι διαθέσιμες διατομές είναι 3,4,5,6 και 8mm. Η μεταλλική μύτη αποσπάται από το κύριος σώμα όπου μπορεί να τοποθετηθεί άλλη διαφορετικής διαμέτρου. Πάνω στην μύτη αναγράφεται και η διάμετρος της.

 

Η μύτη της σγρόμπιας είναι κωνική και το υπόλειμμα του σωλήνα  απομακρύνεται σπρώχνοντας μπροστά τον εξολκέα.

 

Η σγρόμπια με εξολκέα αποτελεί ένα απλό, εργονομικό και επαναχρησιμοποιούμενο εργαλείο για το άνοιγμα οπών σε σωλήνες.


Irritec ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία προϊόντων άρδευσης με πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την γεωργία και των κήπο.


Πηγή Πληροφοριών: Irritec, Καδιανάκης ΑΕ

Σγρόμπια με Εξολκέα Βαρέως Τύπου

Σώμα Πλαστικό

Μύτη Μεταλλική

Μύτη Αποσπώμενη

Διατομές 3,4,5,6,8mm

Δυνατότητα Τοποθέτησης Μύτης με Διαφορετική Διαμέτρου

Εργονομική Λαβή

Χρησιμοποιείται για  το Άνοιγμα Οπών σε Σωλήνες


Διαστάσεις:

Μ: 15.5cm, Π:3.5cm, Υ:3cm

  • Χρησιμοποιείτε πιέζοντας την μεταλλική μύτη στον σωλήνα, στρίβοντας παράλληλα την σγρόμπια αριστερά-δεξιά. Όταν ανοίξει η οπή, πιέζοντας μπροστά τον εξολκέα, απομακρύνεται το υπόλειμμα του σωλήνα.
  • Για την τοποθέτηση σταλακτών ή μικροεκτοξευτήρων, υποδοχών και λήψεων, χρησιμοποιείστε την 3 ή 4 mm σγρόμπια. Για την τοποθέτηση πιπέτας ή βανάκι πιπέτας με 8mm άνοιγμα, χρησιμοποιείστε σγρόμπια αντίστοιχης διαμέτρου με τον σωλήνα ή ένα νούμερο πιο κάτω.
  • Οι σγρόμπιες συνήθως χρησιμοποιούνται σε μαλακούς σωλήνες. Για σκληρούς σωλήνες και ιδιαίτερα σε μεγάλες διατομές, χρησιμοποιείστε σιδηροτρύπανο.

Είδαν επίσης