Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Προγραμματιστής 9001 με Bluetooth της Galcon

  • Κωδικός Προϊόντος: 4832530

  • Κατασκευαστής:  Galcon
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 69€

Περιγραφή

Ο Προγραμματιστής Ποτίσματος 9001 με Οθόνη, Bluetooth της Galcon έχει κατασκευαστεί για ερασιτεχνική χρήση σε κήπους σπιτιών για τον έλεγχο συστημάτων ποτίσματος.


Ο προγραμματιστής λειτούργει με μια αλκαλική μπαταρία 9V, η οποία διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Στην οθόνη υπάρχει ένδειξη σε περίπτωση που η μπαταρία έχει χαμηλή στάθμη και χρειάζεται αντικατάσταση. Πίεση λειτουργίας από 1-10 bar, μέγιστη παρόχη έως 1,2 m³/h, η είσοδος νερού είναι 3/4¨ θηλυκό σπείρωμα και η έξοδος αρσενικό σπείρωμα 3/4¨. Στην είσοδο υπάρχει και φίλτρο σίτα για την κατακράτηση φερτών υλικών που βρίσκονται στο νερό.


Τοποθετείτε σε εξωτερικό χώρο, με ευκολία στην εγκατάσταση, συμπεριλαμβάνει πολλές με επιλογές προγραμματισμού, όπως επίσης και  δυνατότητα προγραμματισμού μέσω Bluetooth με την βοήθεια ειδικής εφαρμογής που μπορεί να εγκατασταθεί σε Tablet ή Smartphone. Ιδιαίτερα σε μέρη όπου η πρόσβαση δεν είναι εύκολη, η λειτουργία του Bluetooth για κάθε αλλαγή στον πρόγραμμα είναι πολύ εξυπηρετική.


Επιλογές Προγραμματισμού Ποτίσματος

Διάρκεια: Από ένα λεπτό μέχρι 12 ώρες

Επανάληψη: Δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε ημέρας της Εβδομάδας ή από κάθε μια έως και 30 ημέρες. 

Ποτίσματα /ημερά: Μέχρι 4 ανόιγματα την ίδια μέρα, ίδιας διάρκειας

Δυνατότητα Χειροκίνητης Λειτουργίας

Δυνατότητα Επιλογής Μη Λειτουργίας

 

Galcon κορυφαία εταιρία, με έδρα το Ισραήλ, στον σχεδιασμό και την κατασκευή προγραμματιστών και ηλεκτροβανών. Με  συστημάτα αυτόματης διαχείρισης της άρδευσης από ένα κήπο μέχρι και εξειδικευμένες εφαρμογές σε θερμοκήπια και ανοικτές καλλιέργειες.  

Πηγή Πληροφοριών: Galcon, Καδιανάκης ΑΕ


Προγραμματιστής 9001 με Οθόνη κ΄Bluetooth Galcon

Λειτουργία με 1 Αλκαλική Μπαταρία 9V

Είσοδος Θηλυκό Σπείρωμα 3/4"

Έξοδος Αρσενικό Σπείρωμα 3/4"

Πίεση Λειτουργίας 1-10bar

Προγραμματισμός με Bluetooth από Smartphone

Διάρκεια Ποτίσματος από 1min- 12hours

Επανάληψη Ποτίσματος Εβδομαδιαία ή Κυκλικό Πρόγραμμα

Μέχρι 4 ενάρξεις την ίδια μέρα

Επιλογή Οθόνης για Χειροκίνητη Λειτουργία

Επιλογή Οθόνης για Παύση Προγράμματος

Αδιάβροχος

Σίτα Φίλτρου στην Είσοδο

2 Χρόνια Εγγύηση

Service- Ανταλλακτικά

 

Διαστάσεις:

Μ: 10cm, Π: 15.5cm. Υ: 17cm

  • O προγραμματιστής πλεονεκτεί στις πολλές επιλογές προγραμματισμού καθώς επίσης και στην δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας μέσω Bluetooth.
  • Ο προγραμματιστής της Galcon αποτελεί ιδανική επιλογή για την αυτοματοποίηση του δικτύου άρδευσης για τον κήπο μιας κατοικίας. Τοποθετείτε συνήθως σε βρύσες  και μπορεί να συνδυαστεί με σωλήνες κήπου 1/2¨ ή άρδευσης Φ16 και Φ20.
  • Κάθε 1 χρόνια λειτουργίας και ιδιαίτερα σε ακάθαρτα νερά ωφέλιμο θα ήταν η συντήρηση της ηλεκτοβάνας ανοίγοντας  την και καθαρίζοντας το φίλτρο και τους εσωτερικούς διόδους του νερού.
  • Το χειμώνα να αφαιρούνται οι μπαταρίες και να επανατοποθετούνται την άνοιξη όταν λειτουργήσει ξανά ο προγραμματιστής. Σε περιπτώσεις που υπάρχει παγετός ο προγραμματιστής πρέπει να αποθηκεύεται σε εσωτερικό χώρο ή να προστατεύετε.
  • Οι μπαταριές να αντικαθίστανται μια φορά τον χρόνο και οι επιλογή νέας να είναι από επώνυμο κατασκευαστή και εντός του χρονικού ορίου λήξης αυτής.
  • Προσοχή!! Οι προγραμματιστές να μην δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις. Έχουν υψηλές αντοχές στις πιέσεις όχι όμως και στα μεγάλα βάρη.

Είδαν επίσης