Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Πέτρα Ακονίσματος 902 Felco

  • Κωδικός Προϊόντος: 4861907

  • Κατασκευαστής:  FELCO
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 18,5€

Περιγραφή

Η Πέτρα Ακονίσματος 902  της Felco  χρησιμοποιείται για το ακόνισμα των Ψαλιδιών, Μαχαιριών κ.α..


Κατασκευασμένη απο κορούνδιο, με δύο επιφάνειες λείανσης μεσαίας και μικρής τραχύτητας. Πρακτικό σχήμα που δεν παραμορφώνεται, άριστο αποτέλεσμα ακονίσματος, για  πολλαπλή χρήση.


Το συνολικό μήκος είναι 10cm, το πλάτος 2cm και το βάρος είναι 30gr.


Το Ακόνι είναι ιδανικό για την φροντίδα της λεπίδων των ψαλιδιών, μαχαιριών, κοφτών καλωδίων κ.α. Εύκολη λείανση με ελάχιστη πίεση, ολισθαίνοντας την πέτρα προς τα μέσα 6-10 φορές, ενώ ο σχεδιασμός της δεν δημιουργεί αυλακώσεις διατηρώντας έτσι τα εργαλεία σε πολύ καλή κατάσταση.FELCO κορυφαία ελβετική εταιρεία στην κατασκευή προϊόντων κλαδέματος. Με ευρεία γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένα με λεπτομέρεια συνδυάζουν ακρίβεια, εργονομία, υψηλές αντοχές και απευθύνονται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες με απαιτήσεις.

Πηγή Πληροφοριών:Felco, Καδιανάκης ΑΕ
Πέτρα Ακονίσματος 902 Felco

Για το Ακόνισμα Ψαλιδιών, Μαχαιριών

Μήκος: 10cm

Βάρος 30gr

Προέλευση Κίνα


Διαστάσεις:

Μ:10cm, Π: 2cm, Υ:0.8cm

  • Η FELCO 902 είναι μια ελαφριά πέτρα ακονίσματος πολλαπλών χρήσεων, από κορούνδιο, την οποία εμπιστεύονται απόλυτα οι επαγγελματίες χρήστες για την απόδοσή της. Είναι αναντικατάστατη για το ακόνισμα, τη λείανση μικρών ανωμαλιών και τη σκλήρυνση των λεπίδων στα ψαλίδια κλαδέματος, τα κλαδευτήρια και τους κόφτες καλωδίων σας. Επαναφέρει εγγυημένα σε άψογη κατάσταση τη λάμα των εργαλείων που θεωρούσατε για πολύ καιρό ότι δεν μπορούν να βελτιωθούν.

Είδαν επίσης