Εμπορικό Κέντρο Καδιανάκης - Κατοικία

Ακόνι Διαμάντι 903 Felco

  • Κωδικός Προϊόντος: 4861909

  • Κατασκευαστής:  FELCO
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο (Ελάχιστο Stock)
Τιμή: 
  • 25,6€

Περιγραφή

Το Ακόνι 903 με επικάλυψη Διαμαντιού της Felco  χρησιμοποιείται για το ακόνισμα των Ψαλιδιών, Μαχαιριών κ.α..


Ειδική κατασκευή πλακέ κατασκευή για εύκολο κράτημα, από σκληρυμένο χάλυβα και επικάλυψη διαμαντιού. Εξαιρετικά ανθεκτική, άριστο αποτέλεσμα ακονίσματος, για  πολλαπλή χρήση.


Το συνολικό μήκος είναι 11cm, το πλάτος 2cm και το βάρος είναι 50gr.


Το Ακόνι είναι ιδανικό για την φροντίδα της λεπίδων των ψαλιδιών, μαχαιριών, κοφτών καλωδίων κ.α. Εύκολη λείανση με ελάχιστη πίεση, ολισθαίνοντας την πέτρα προς τα μέσα 6-10 φορές, ενώ ο σχεδιασμός της δεν δημιουργεί αυλακώσεις διατηρώντας έτσι τα εργαλεία σε πολύ καλή κατάσταση.FELCO κορυφαία ελβετική εταιρεία στην κατασκευή προϊόντων κλαδέματος. Με ευρεία γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένα με λεπτομέρεια συνδυάζουν ακρίβεια, εργονομία, υψηλές αντοχές και απευθύνονται σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες με απαιτήσεις.

Πηγή Πληροφοριών:Felco, Καδιανάκης ΑΕ
Ακόνι 903 Felco

Για το Ακόνισμα Ψαλιδιών, Μαχαιριών

Μήκος: 11cm

Βάρος 50gr

Προέλευση Ελβετία


Διαστάσεις:

Μ:11cm, Π: 2cm, Υ:0.4cm

  • Η FELCO 903 είναι μια ελαφριά πέτρα ακονίσματος πολλαπλών χρήσεων, από σκληρυμένο χάλυβα με επικάλυψη διαμαντιού, την οποία εμπιστεύονται απόλυτα οι επαγγελματίες χρήστες για την απόδοσή της. Είναι αναντικατάστατη για το ακόνισμα, τη λείανση μικρών ανωμαλιών και τη σκλήρυνση των λεπίδων στα ψαλίδια κλαδέματος, τα κλαδευτήρια και τους κόφτες καλωδίων σας. Επαναφέρει εγγυημένα σε άψογη κατάσταση τη λάμα των εργαλείων που θεωρούσατε για πολύ καιρό ότι δεν μπορούν να βελτιωθούν.

Είδαν επίσης